Slovenija
48 ogledov

Alarmantni podatki delovne inšpekcije

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • primorka 21:17 18.april 2015.

    To se vse lepo sliši ! Ampak, za vse to realizirat, je pa druga zgodba ! Odvetnik - denar; odškodninska tožba - denar, vse je povezano z denarjem, ki brez njega ne moreš NIČ !

  • Hi5 09:21 17.april 2015.

    Vem da je za ene to problem in težko, vendar če se ne postaviš po robu, te bodo nategovali dokler se da. Drugače pa najprej opozorilo delodajalcu, pisno, potem pa če v rokih ne odpravi, kar je potrebno, enostavno vložiš ...prikaži več tožbo za mobbing, odškodninsko tožbo z zahtevkom, da povrnejo kar imajo za povrnit in tako naprej. Samo ne se dat izkoriščat folk, ker to nikamor ne pelje. Takoj se vidi, kateri delodajalec je pošten in ima morda neke resnične težave s kakim plačilom napram delavcem in da se morda trudi to odpravit. Večina je pa pač pokvarjenih in si mislijo, da delavci ne bodo storili ničesar. Če noče izplačati plač ali regresov ali krši zakonodajo, potem ima delavec pravico, po opozorilih, sam dati odpoved. Itak je vseeno ali si potem doma ali pa delaš zastonj in te nekdo izkorišča kot sužnja. In potem lepo vložiš tožbo in čakaš. Pa še lepo ga v medije daš pa še kaj se da. Folk, ne se dat. Pamet v glavo in nimate se kej bat.

  • s.i.k. 13:32 17.april 2015.

    .to, da se je število kršitev povečalo šele od začetka krize , ne drži. le inšpektorji so začeli migat. po 20+ letih. ( moja prijava kakih 20let nazaj ni imela nobenega učinka. zato je sledila moja odpoved , in delo ...prikaži več drugje. in če ne bi večina poTrpela , do kršenja sploh ne bi moglo priti. tako pa vsi kršitelji to dobro vedo , in izkoriščajo ..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.