Svet
10103 ogledov

Aleksandar Vučić prešel mejo dobrega okusa, zaradi teh fotografij pod plazom kritik

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason 12:39 18.marec 2025.

Kot naš parlament ,pri vsaki tragediji se šopirijo,imamo pa kakšne rezultate,nula,Srbi bodo vsaj to tudi naredili ,ko pri nas nategujejo narod brez sramu.Kdor ne verjame,naj vpraša poplavljence ali celo iz dolgo let nazaj ko je bil potres ,še danes ni ...prikaži več nič od nič,razen elite seveda.

• Idioti 01:09 19.marec 2025.

Kaj bodo Srbi naredili ? Mogoče pozdravili poškodovance? Ti ne veš kako se opekline zdravijo jaz pa ti povem ,da so vse ,kar so jih sprejeli že zafurali .Tisti bo ostal živ, ki bi ostal živ tudi sam od sebe ...prikaži veče .S pomočjo telih idotov od doktorjev pa niti slučajno ne! Lako pa tale na sliki sploh ni Makedonec , pod plahto in pokritim obrazom lahko leži tudi na hitro našemljen kakšen medicinski brat al pa sestra. Sedaj , ko mi je tudi to padlo na pamet , se bom mogoče moral opravičiti doktorjem z VMA

• Idioti 00:58 19.marec 2025.

ZATO ODPELJITE SVOJE POŠKODOVANE DRŽAVLJANE KI SO NA VMA IN MOGOČE ŠE KJE PO SRBIJI TAKOJ V KLINIKE PO EU , KI SO PRIPRAVLJENE SPREJETI VAŠE DRŽAVLJANE , KAJTI NA VMA NIMAJO ŠANSE PREŽIVETJA .

• Hasan 11:55 18.marec 2025.

vučić zelo dober prijatelj Jankovića in Goloba vsi so brez dobrega okusa.

Leon 12:27 18.marec 2025.

Ne pozabimo Janeza prvoborca ...

• Hasan 12:55 18.marec 2025.

Janeza ? Zemljariča ?

Leon 13:40 18.marec 2025.

Janez Zemljarič je pokojen ...

• Idioti 01:14 19.marec 2025.

Hasanće @Mrziš ti Srbe i dalje jel da ! Ajd vrati se ti u Bosnu , pa tamo mrzi , u SLO ćeš prije ili kasnije dobiti po pički i to ne od Srba ! Nije ti SLO BiH i ...prikaži več SDA . Kar se pa tiče Zemljariča , mogoče boš pa končal razbite glave ravno v Kliničnem , ki ga je on naredil !

• Idioti 00:50 19.marec 2025.

Makedonskemu veleposlaniku v SLO .Na sliki naj bi bilo naslednje : OPEKLINE po obrazu poškodovanega , Verjetno še kje . Takšen pacient leži nag v ASEPTIČNEM OKOLJU -sobi ali v svoji aseptični komori . Tole kar vidim na sliki je ...prikaži veče pa SRAMOTA DOKTORJEV na VMA ,ki najprej pacienta ne držijo v predpisanem okolju ,drugo so mu pa v sobo pripeljali bando , ki je prinesla seboj toliko bacilov , da bodo tega pacienta verjetno ubili !! Mi v kasarni smo imeli pred 55 leti boljšo lekarsko . SRAMOTA STROKE

• popokatopetl 12:04 18.marec 2025.

Pacijent

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 13:10 18.marec 2025.

Kret e n, tale vučo. Da ga ni sram.

• Idioti 17:18 18.marec 2025.

Če že morete pisati o dogodkih v Srbiji , vas jaz prosim v svojem imenu , da ne dajete s tekstom tudi slike tega Balkanskega debeloustnega prasca , ki je obenem tudi vojni zločinec!¨

• Idioti 20:47 19.marec 2025.

Sem končal na VMA. Bili so dežurni tisto noč. Ko so me popravili ,so mi spodaj na recepciji zaračunali intervencijo .Ko sem jim pokazal Evropsko kartico ,so pa rekli ,da so oni vojna ustanova in pri njih ne veljajo .Veljajo ...prikaži več pa na vseh drugih zdr.ust. .In sedaj pomislite, zaletite se z avtom, stroški 30000 € ,dežurna je slučajno VMA ki jih od vas želi V takojšnje plačilo na recepciji VMA. Ker sem znoru ,da je to bolnica narejena tudi od SLO dnarja itd. so mi zaračunali samo porabljena zdravila

• Idioti 21:08 19.marec 2025.

Pozabil , jebemti Žurnal 500 črk , da če bi vedeli prej , da sem tuj državljan , me sploh sprejeli ne bi , zaradi po njihovem vojne tajne VMA in prepovedi vstopa tujcem . Zato sem znoru ! Drugače ...prikaži več pa vsaka čast na intervenciji , zelo natačno in prizadevno . Hvala . Račun za zdravila je bil pa takšen , da bi porabil več časa , da sem šel na ZZZO račun refundirat, , kot znesek v dinarjih .

• Idioti 20:59 19.marec 2025.

Enako je bilo tudi v podrtem Generalštabu , ki ima v pritličju še vedno delujoče prostore . Ko sem iskal arhivski material iz 1950 l. mi je ićka rekla , da je to Srbski arhiv in ne SLO in da ...prikaži več moram to iskati uradno preko ambasade , mi je stopila na žulj in ona in vsi ti v pritličju so slišali o resnici njihovega arhiva , ki je njihov od 1991 , do takrat pa SFRJ ,to jih najbolj boli če ne rečeš YU , da me boli Q za njihov del arhiva od 1991 l. o lastništvu obeh zgradb in še kaj in še kaj .

• Lisaae6152 20:17 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Ender3 13:20 18.marec 2025.

Ob vsem tem je avtor spregledal tudi dejstvo, da se Vučić naskrivaj pretihotapil v to ustanovo. Pred njo je bilo namreč veliko mladih, ki so čakali na obravnavo in zdravniško pomoč zaradi posledic uporabe še neidentificiranega orožja na sobotnem protestu..

Slayer 06:43 19.marec 2025.

Kje so dokazi,dosedaj je bilo samo rekla kazala,prej bi rekel,da je bilo iz strani protestnikov vse realizirano.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.