Slovenija
29 ogledov

Ali trgovci vedo za rezultate testov

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Votko 09:43 16.julij 2014.

    Če bi poznali razliko med domačimi izdelki in tem iz tujine ki jih Hofer in Lidl privlečeta iz Poljske, Madžarske in Češke, potem se tukaj ne bi oglašali. Naša dva trgovca, predvsem Tuš se nikakor ne bi upala izpostavljati domačih ...prikaži več slovenskih izdelkov, če to kar ponujata ne bi držalo. V tem konceptu pa je tudi zlo pomembna stvar, saj na ta način podpiramo slovenske kmete in dobavitelje in na ta način skrbimo in dvigujemo naše gospodarstvo. Razlike v cenah? Če izkoriščaš popuste in kartice zvestobe, prideš cenej skozi kot pa v Lidlu in Hoferju. Katera trgovina pa ti ob nakupu, vrednost 10% vrne nazaj na kartico? Preverjeno!

  • 4krogci 10:03 16.julij 2014.

    Hofer in lidl da imata kvalitetne in najcenejše izdelke? hahaha Te trgovine po tujini zapirajo zaradi SLABE kakovosti!! Pa tudi kadarkoli sem si šel iskat kaj za malico v hofer me je stalo približno 10€, dočim v šparu sm prišel ...prikaži večel skoz z dobrimi 3€ (ista količina mortadele, pou litrski jogurt , 2 večji žemlji pa kakšna sladkarija ). Pri punci doma so tudi vedno hofer hofer oh in sploh, potem pa šok ko so za par stvari v trgovini zapravili 50€ , tolko imava pa z punco proračuna za hrano na mesec pa kupujeva v merkatorju!!

  • Dixon 19:15 15.julij 2014.

    Tudi meni se zdi da je to samo eno zavajanje, predvsem ker imata prste vmes Hofer in Lidl, ki ju na ZPS tako na veliko preferirajo. Lahko bi novinarji malce pobrskali in ugotovili zakaj je temu tako? Ker mi je ...prikaži več malce smešno, da bi lahko neki tuji izdelki imeli boljšo kvaliteto kot pa recimo naši slovenski proizvedeni doma. Ko mi bo to razjasnjeno potem pa bom verjel, dokler se bodo pa kuverte talale naokrog, pa je to le en velik marketinški trik in zavajanje!

  • jnovak 22:16 15.julij 2014.

    Zaplankanost in mahnjenost na DOMAČE izdelke. Ni vse kar ima nalepko Mercator domače in pa sploh ne kvalitetno. Sam kupujem v vseh trgovinah, in v vsaki je nekaj najboljše. Največje zavajanje se grejo ravno slovenski trgovci z DOMAČO robo, za ...prikaži več katero se pa ugotovi da jo pakirajo češki kmetje od mađarskih krav, ki so slovensko travo vidle samo na slikah. Ob takih kekcih, kateri imate IQ v velikosti čevlja na nogi, in vam je smešno da ma tuji izdelek boljšo kvaliteto pa si domači trgovni. Sicer pa si poglej velikost trgovskih verig Hofer(Aldi) ter Lidl in boš videl zakaj majo lahko isti idelek cenejši kot pa mercator.....

  • KOJAK 07:39 16.julij 2014.

    Vaš bralec nima pojma in če res dela v podjetju, kjer se ukvarjajo s katalogi jih verjetno raznaša. Če imaš redni tedenski katalog ga pripravljaš že vnaprej in samo zamenjat nek izdelek v katalogu z enim ki dobi nagrado je ...prikaži več maksimalno ena ura dela. Letaki pa gredo skoraj vedno iz tiskarne direktno na poštni ekspedit na Viču in so lahko že drugo jutro v kaselcih potrošnikov. Pa govorim iz izkušenj.

  • KOJAK 07:40 16.julij 2014.

    Dixon ti še kar kupuj v Mercatorju in Tušu in kupuj samo DOMAČE.

  • KOJAK 10:23 16.julij 2014.

    Prodajaš buče.... najdi mi prosim en članek kjer zapirajo Lidl in Hofer. Če znaš kupovati lahko v Hoferju in Lidlu prideš skozi zelo poceni, če pa kupuješ malico pa verjamem da je dražje.

  • Mitoka 11:31 16.julij 2014.

    Ne se preveč razburjat, boste hitro vsi ugotovili da Lidl in Hofer nista tisto za kar se izdajata. Sta mela dobro naštudirano politiko pri nas. Najprej znižat cene in delat z minimalnim dobičkom, potem pa počasi višat, ker itak se ...prikaži več bodo kupci navadli. Jok brate. Pa tudi tale s skokom je zavajanje, ker na spletni strani od Siola je članek prikazan kot oglas, kar pomeni, da ga je Lidl plačal, pa ne samo oglas, še kaj druga zraven!

  • 4krogci 17:58 16.julij 2014.

    2x sem v hoferju kupil meso in NIKOLI več! Smrdlivo,neokusno in trdo! Po vrhu vsega ga pa za isto ceno za kg kupis pri lokalnemu kmetu meso tako da si prste obliznes! Ne pa nekega ponarejenega mesa! Če vam je ...prikaži večje za lastno zdravje vseeno pol izvolite še naprej ;)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.