Slovenija
84 ogledov

Alkohol ponovno na športnih prireditvah?

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gigiiinjo 14:59 15.marec 2017.

    joj ste smotani. sam ne pojem piva ampak vseeno. to se bo tudi menda edino točilo cene pa niiitiii približno nebojo take kot v kaki trgovini. sklepam da 2-3€ na dva deci pira. zdaj pa mi povej idiota ki se ...prikaži več bo tega napil.. kakih 5 mogoče, ostali pa zgolj toliko da niso žejni... od enega kozarca pa menda ja neboš vsekan.

  • LukaMB 12:40 16.marec 2017.

    Gostinci ne bi služili tako in tako, ker komaj zberemo za karte kakšnega dogodka ne pa še za kakšen vin zraven. Naša vlada ne razume, da mi nimamo niti za karte, kaj šele to da ne dehidriramo ko gledamo tekme. ...prikaži več Neko je to bilo stalnica in se prav spomnem da smo celo čevpčiče in pleskavice jedli vmes, sedaj pa to lahko samo gledamo in delamo kroge okoli.

  • Janez_53 14:01 15.marec 2017.

    Evropske države, kjer na športnih prireditvah ne točijo alkohola: Velika Britanija, Bolgarija, Grčija, Hrvaška, Irska, Portugalska, Romunija, Francija in Španija. V Franciji lahko v določenih pogojih župan odobri točenje alkohola za posamezno športno zvezo največkrat 10 krat na leto. Švedska ...prikaži večska dovoli točenje piva do 3,5 % alkohola.Od neevropskih držav vem za Brazilijo, ki ima popolno prepoved točenja alkohola na športnih prireditvah (izjema je bilo svetovno prvenstvo), verjetno pa še marsikatera druga.Zadovoljen? Naštel sem ti jih DESET.

  • Rozman 14:15 15.marec 2017.

    Ma ja, potem pa folk že pride nabasan, pa med polčasom pije zunaj in smo na istem...

  • Avatar olor
    olor 14:45 15.marec 2017.

    Čez čas naj jim dovolijo še nošenje strelnega orožja na tekme, pa naj se postrelijo med seboj. V glavnem, če bi bili navijači količkaj pametni, sploh nebi bilo potrebno imeti prepoved česar koli. In ker so navijači le prestopniki je ...prikaži več pač potrebna prepoved. Ne vem kakšen je to navijač, da je z masko na glavi in navija za svoje, a ga je sram ko navija za svoje ali ima drugačne namene, namen razgrajati na javni prereditvi.

  • Jaoming 13:28 15.marec 2017.

    Predenj se začnš pljuvati po predlogu. Naštej mi vsaj 5 držav kjer se alkohola ne sme točiti na športnih prireditvah. (izjema muslimanske države)

  • patrijarh 14:25 15.marec 2017.

    Janez_53 --ne kakaj.Ti Modrngadolfeja smatraš za resnega posranca.Nehaj ga srat.Pejt enkret na kako tekmo v živo ne ropotat s kavča.

  • 8338 14:57 15.marec 2017.

    v Zagrebu na hokeju v domu sportova ti pivo prodajajo še na tribuni...

  • gregapovhe 16:00 15.marec 2017.

    Se strinjam vendar ne vem kaj ima to s prepovedjo alkohola? Huliganstvo na tak način ne bo izginilo, da prepovejo alkohol na tribunah. V Angliji boš kaj takega naredil samo enkrat. Če je nekdo kreten je kreten tudi brez alkohola.

  • KOJAK 16:21 15.marec 2017.

    Popolnoma podpiram. Zdaj vsi pijejo pivo pred stadionom, preden vstopijo... Pijanim pa itak ne smeš točit pijače, tako da je ta prepoved popolnoma neumna.

  • mirror 16:49 15.marec 2017.

    Na tekmah je premalo obiskovalcev. Pa kar je še pomembnejše, da tudi gostinci na stadionu nič ne zaslužijo.

  • mirror 16:51 15.marec 2017.

    Še legalizacija marihuane pa bo rešen slovenski šport.

  • LukaMB 12:42 16.marec 2017.

    Nekoč*

  • Harrison 08:29 19.marec 2017.

    Končno bom spet hodil na športne prireditve! Lep pozdrav od tresavčka.

  • gregapovhe 15:51 15.marec 2017.

    To, da si nekdo zaželi alkohol beri pivo še ne pomeni, da je alkoholik. In tole prejudiciranje, da bi tak zakon predlagali alkoholiki je malo smešno. Že od malega hodim na tekme in sem zato, da se vpelje nazaj, da ...prikaži več se lahko spije pivo, ker bi tudi sam šel na kakšno tekmo več. Hokej Olimpije pač ni glih gledljiv zadnja leta in, če bi lahko kakšnega spil bi šel z očetom z veseljem na tekmo. Bil sem na tekmi Slovenija:Anglija, kjer so prišli ljudje pijani na tekmo in je nekdo padel in se skotalil po stopincah k kanta. Ljudje, ki ne znajo pit bodo imel zmeraj težave in tukaj nastopi redarstvo oz. varnostniki in kamere, ki take zadeve sankcionirajo in preprečijo. Zato, ker so nekateri bedaki še ne pomeni, da moramo biti vsi "kaznovani". V šport in kulturo se enostavno premalo vlaga in, če ni gledalcev ni sponzorjev.

  • Janez_53 12:16 15.marec 2017.

    Pričakoval bi, da spremembo zakona predlagajo alkoholiki, ki ne zdržijo tri ure brez alkohola. So res nekateri naši poslanci že v takšnem stanju??? Ali pa pričakujejo, da bo kaj "padlo v žepe", če bodo izpolnili želje alkoholnega lobija? Drugače si ...prikaži več ne znam predstavljati, da bi nek resen poslanec predlagal, da se dovoli točenje alkohola na športnih prireditvah zaradi tega, ker so klubi v finančnih težavah!!! To lahko predlaga pijanček-poslanec, skorumpiran poslanec ali popoln bebec! Že sedaj policija ne obvladuje situacije na nogometnih stadionih! Kaj bi šele bilo, če bi dovolili vnos alkohola!

  • Janez_53 14:34 15.marec 2017.

    Ne vem, kaj bi rad povedal.Möderndorferja jaz nikoli nisem smatral za resnega poslanca, ker je preveč poln samega sebe. Na tekme pa hodim. Ampak ne na takšne, kjer se 22 polpismenih divjakov preriva in spotakuje, medtem ko podivjana horda tuli ...prikaži več na tribunah in lomi vse, kar jim pride pod roko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.