Magazin /magazin/vip

Ameriški mediji pišejo, da se je Dončić zabaval s to slovensko lepotico

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sokantno 13:04 26.avgust 2026.

Pa kdo plačuje to "novinarko" za pisanje takih člankov...V življenju ni sestavila uporabnega članka, prevaja iz drugih virov, pa še to narobe.

• Rim 13:12 26.avgust 2026.

Lep primer kako iz nič narediti članek.

• Anči 15:13 26.avgust 2026.

Lepotica? Resno? Kam ste pa gledali, da ste videli lepotico???

• Toma 12:53 26.avgust 2026.

Jupi, tožba se nadaljuje!

• Ender3 13:56 26.avgust 2026.

Dveh stvari ob tem prispevku ne razumem. Avtorja, ki je očitno obseden z L.D. in Bojana Cvetljićanina, ki je prisoten že na vseh pasjih procesijah. Mi bebci pa to gledamo in beremo.,

• irena213 13:53 26.avgust 2026.

Luka lahko dobi katerokoli babo...mu ni treba teh češpelj lizat.

• Ender3 13:59 26.avgust 2026.

Ne verjamem, da je sploh voljan in željam iskat češplje. Ima mnogo več kot to..

• tadej106 14:04 26.avgust 2026.

pisunčki, brez donkića ne gre?

StarMačk 15:06 26.avgust 2026.

Na takšnih zabavah so pojavlja na desetine Ann Jenko, s tem, da je vsaj polovica na pogled boljših od nje, če že ne manj znucanih...

• Toma 16:39 26.avgust 2026.

In koliko ameriških novinarjev je bilo v spremnstvu?

• karam 13:09 26.avgust 2026.

Z "pištolo" ji je saril po telesnih odprtinah dostop je omogocil tudi svojim jezernikom.

• Alexfed 14:27 26.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmailcom

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.