Svet
56 ogledov

Ameriški vojaki na Poljsko, v Moskvi besni

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 17:52 12.januar 2017.

    obstaja en zelo zanimiv filmček ko putin na vprašanje ameriškega novinarja (vsak govori angleško) razlaga varnostno situacijo oz. razmere v ukrajini, ... pravi da mu ni jasno zakaj se leta in leta kopiči toliko vojske na evropskih tleh blizu ruske ...prikaži več meje, zakaj ima amerika jedrsko orožje nameščeno v evropi, pravi koga mi ogrožamo, komu smo sovražnik, navaja da ameri namenijo 10x toliko badžeta za vojsko kot rusi (pa rusi niso majhni) jasno pa je povedal da zavzetje ukrajine s strani nata pomeni resno grožnjo za ruse ... no jasno je da ameri pritiskajo v nedogled, potem pa uporabijo silo, ampak rusov še nihče ni premagal, škoda časa, denarja, žrtev in na koncu mogoče jedrske apokalipse

  • Avatar praufo
    praufo 17:53 12.januar 2017.

    no zmotu sem se, ne gre za hamburg ampak bremerhaven ... pa sej nima veze

  • Žurnalček 18:59 14.januar 2017.

    Poljaki so očitno pozabili , kako so Rusi preselili pol Poljskega teritorija proti zahodu na Odro , ravno zaradi tega ., da je eventualni napadalec odaljen 400km več od Moskve , kot pred začetkom II.vojne ! Naslednja selitev Poljske pa ...prikaži veča bo do Berlina na račun Nemčije ali pa Poljske enostavno ne bo več , kajti Rusi jih imajo pun kurac , že od Napoleona !Direkt oklopna brigada iz Iraka - puščavska maskirna barva- v Arktično zimo ! Ta brigada je za boj nesposobna vsaj še 3 mesece vojaki paše več !.

  • LukaMB 03:41 16.januar 2017.

    Dam čisto prav Rusiji, me zanima kako bi bilo, če bi naprimer pred njihov prag pripeljali vojaške enote in pa kakšne močne rakete in bi pred tem ZDA označili kot ekspanzionistično in agresivno (recimo: jenkifobija). Kar je dejansko celo res. ...prikaži več Bomo videli kaj bo po inavguraciji a zaenkrat je to le smešno in noben več ne verjame, da bo Rusija napadla Poljsko in podobno. Končno bo prišel konec pridobivanja političnih točk na podlagi rusofobije, separatizma in pa na podlagi liberalnih laži v medijih. Nč bat.

  • MihaPu 16:21 12.januar 2017.

    Nimajo tam kaj delati, dam čisto prav Rusiji in vsem ukrepom Moskve. Zopet ZDA in ostanki straniščne politike obame-hillary uporabljajo NATO in njihove članice za dosego ciljev ZDA in ne za dosego ciljev same Poljske ali drugih NATO članic. Kdo ...prikaži več bi umiral za ameriške interese? Jaz sigurno ne in mislim da so tudi Poljaki dovolj pametni.

  • alibaba 18:26 12.januar 2017.

    Za vsemi konflikti stojijo Američanihttp://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/42falseflags.php#axzz4VZMENYd7

  • darkmitar 19:15 12.januar 2017.

    Dovolite mi, da popravim citirane besede Dmitrija Peskova: "Poteza ZDA ogroza nase intereste in varnost. Gre za drzavo, ki niti ni v evropi, pa krepi svojo navzocnost na nasih mejah".

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 20:49 12.januar 2017.

    Poljaki pa res ne znajo brez okupatorjev!

  • Žurnalček 19:03 14.januar 2017.

    Ko se začne vojna , takoj pobrišem Rusom in ko se z njimi vrnem , boljš , da ne vidim v SLO nveč niti enega Slovenca , ki se je samo prilizoval USA , kaj šele da je z njimi ...prikaži več deloval proti interesom Slovenije !

  • Avatar praufo
    praufo 17:32 12.januar 2017.

    na yutubu sem gledal filmček, koliko armije so pripelal v hamburg z ladjami, pa sem si reku, to je nemogoče, zdej pa zgleda da gre zarespa kaj se ga grejo, ruse bodo provociral do nezavest, v javnost pa lansiral ...prikaži več kao da so oni začel, ... mater, ne vem če bo trampu sploh uspel prit čez 21 jan, baje se govori in piše tudi o najhujšem, se pravi atentat, ... kar bi pomenilo da bodo solze zbledele in zopet zavladale, solze zla

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.