Avto
15611 ogledov

AMZS: Ne smejo vsi stroški pasti na lastnike vozil

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • trdi 17:25 10.junij 2022.

    Kake oslarije, nekateri še za preživetje nimajo, ne pa, da bi te drage električne kante kupovali pa še pri nas bo pocrkalo omrežje, ko se neč ne vlaga v omrežja.

  • becar 18:10 10.junij 2022.

    Čimprej ven iz EU, ker je tem runkeljnom kokain popolnoma skuril možgane!

    • rd2dmk2 20:07 10.junij 2022.

      ja no, zdej boste počas dojel da ni vse zlato kar se sveti. ko so pa pred leti eni opozarjal da EU le mogoče ni to kar mi runklni željni meržodotov in beemvejov smo hotel slišat. no ja oma merkle ...prikaži veče bo se pretegnila z zofe, pa bo svojim švabončkom spet zrihtala ene priviligeje, da ne bodo čist shiral, mi balkanci ( seveda tudi ostali južno od kolpe ) bomo pa nagagali. saj zato jih pa EU tako vabi, rabi osle za jahat.

  • kontrahan 17:47 10.junij 2022.

    trdi, imaš prav.Pa ne samo pri nas, bodo hitro spremenili in podljšali tole skropucalo od EU, da se bo letnica premaknila na 2055 ali še več.

  • Pepi 17:50 10.junij 2022.

    Si predstavljete,pot na morje,leta 2035 hahahah,to bo vse stalo ob cestah,ampak ne zaradi gužve,si predstavljate kako bo recimo v Fužina(isto v drugih naseljih)ko bo z vsakega okna visel kabel-dva,si predstavljate kje bomo dobili elektriko,če bi vse priključili,bi rabili še najman ...prikaži več eno jedrsko elektrarno,samo za te avte,si predstavljate,da stojite na avtocesti tri ure,klima dela,vi pa ste preračunali pot do cilja,klima vam požre par deset km. si predstavljate................... hahahahahh

  • miho 22:18 10.junij 2022.

    1. tudi pri proizvodnji elektrike se proizvajajo emisije. 2. elektrika predstavlja samo 1/3 gorilne vrednosti energenta, ki je zgorel zato, da je nastala elektrika. Ostali 2/3 sta toplota in izguba. Tudi v električnem avtu izkoristek ne bo 100 %. Novih ...prikaži več jedrskih elektrarn ne bo, itak pa te proizvajajo radioaktivne odpadke. Sončne elektrarne niso učinkovite. To pomeni, da bo treba graditi več elekrarn na fosilna goriva. To pomeni, da bo tudi električni avto potraten in bo proizvajal emisije.

  • rd2dmk2 20:02 10.junij 2022.

    hm, tisti kabli ne bodo nič viseli iz okna, ker 50kw nima noben hišni priključek. torej bo treba zgradit polnilnico. sedaj pa da malo karikiram, kako bi zgledalo, či bi vsak naftaš moral imet svojo pumpo.najbolj navadne polnilnice take s ...prikaži več pamtjo enga runklna stane par kilo eurov. in zakaj jo rabiš ? ha zato, da ni ne meče ven varovalk, zraven pa nafila električno kripo. ne spraševat kolk stanejo tiste super močne in hitre, ki naj bi nafilale tisto stotijo kilovatnih ur za vsakodnevne opravke.

  • miha.z 21:06 10.junij 2022.

    >> el. avto > el. polnilnica > elektrarne = več bo el. avtov večje bo onesnaževanje iz elektrarn >>

  • molka 21:59 10.junij 2022.

    avto ki nima vsaj 500 km dosega je navadna gnoj krjola

  • rd2dmk2 09:42 11.junij 2022.

    imam še eno vprašanje za vas. no poznate napovedovalce prhodnosti v naftnih vozilih. to so tiste napravice, ki glede na količno goriva in trenutne vožnje povedo, koliko km lahko naredite. no jih poznate, pa veste kako to niha, in kako ...prikaži več je to pri električnih no tam je ena prednost da lahko mal filate. ok kolk je pump na AC od LJ do KP ? in kolk časa zamudite da natankate ? sedaj pa kolk časa morate stat da napolnite baterije ? kaj boste ta čas počeli, spili kavo! samo ? a je kava zastonj !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.