Magazin /magazin/vip
38 ogledov

Anđa jezna na slovensko sodstvo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • NejaS 15:05 12.februar 2012.

    In po katerem ključu si presodil, da naj bi pa za otroka bil boljši oče? Ker je moški in sistem ni fer? Tudi oče lahko preda otroka v skrbništvo njej, pa se ne bo več selil. Sicer pa ni polemizirala ...prikaži več tega, da bi ga moral predati njej pač pa dolgotrajnost postopka in neumnost argumenta. S tem bi se pa kazalo strinjati!

  • medved 12:17 11.februar 2012.

    gospa Andja...predajte sineka v skrbništvo očetu...pa se ne bo več selil vsak teden!!!!Pa kaj vse ženske mislite da vam po ločitvi otrok kar avtomatično pripada ali kaj....očetje si prav tako želijo otroka ob sebi kot mame...in to je osnova za ...prikaži več sporazumevanje ob ločitvi ne pa izsiljevanje žensk ki imajo otroka za orožje proti bivšemu....

  • nergač 10:13 11.februar 2012.

    saj v Sloveniji pravega sodnega sistema, ki bi deloval po načelih kontinetalnega prava, sploh nimamo. Namesto tega imamo trop žensk, ki si nadevajo črne toge, a njihova glavna skrb je posvečena njihovim plačam in drugim privilegijem in da bi še ...prikaži več kar se da dolgo zavlekli tako stanje....V Sloveniji se izogibaj sodišču! Iz pravičnosti se norčujejo, le denar ti bodo pobrali. "Narod knjige" pa vse to gleda...in si govori: "saj to se dogaja drugim, ne meni in le to je pomembno."

  • medved 14:38 13.februar 2012.

    u članku pravi da bije bitko za skrbništvo....če bi pravično pristala v deljeno skrbništvo bi že zdavnaj uredila stvari na sodišču...teden pri mami teden pri očetu pravi da ji ne ustreza....no potem pa naj pristane na to da bodo otroci ...prikaži več pri očetu...pa naj jih vidi vsak drugi vikend in recimo četrtke popoldan....tako nareč ponavadi dosodijo sodišča....seveda v korost mame.......draga neja...ki najbrž nimaš najmanjših izkušenj z temi peklenskimi zadevami

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.