Kaj the fuck imate s to Ano Tavčar? A vam vsem vleče slamice v uredništvu? Ne razumem, kako in zakaj to žensko non-stop izpostavljate kot najbolj prelestno Slovenko, pa lahko vidimo, da je že obraz takšen, kot da jo je… ...prikaži več nekdo z vročo Tefalovo povno 'zažgal po buči'. Pač, ni najbolj lepa, no. A lahko izberete eno malo bolj všečno, prosim. Ne morem venomer tekati na stranišče in povračati.
Hvala za to novico, ki mi je pomagala da sem se zjutraj prej in lažje vsral.
Žal, nič posebnega, pa še fotografija je zanič!
Moja je ponorela, moram poklicat rešilca in to zaradi vašega članka. Razmišljam o tožbi.
Pompozen naslov, članek nevreden objave. Ne obleka, ne ženska ne naredita kakšnega posebnega vtisa.
Se strinjam.
Svojčas najbolj nepotešena in potrebna ženska na planetu, ko si jo je še SDSsovec Pirkovič lastil, sedaj dobro podmazana od "levuharja " spet cveti...
Kompleks Barbike.
Posebno bojo ponorel ženske samohranilke na minimalcu.
Elegantna je Bernarda Marovt, ne pa tale blonda...
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Kaj the fuck imate s to Ano Tavčar? A vam vsem vleče slamice v uredništvu? Ne razumem, kako in zakaj to žensko non-stop izpostavljate kot najbolj prelestno Slovenko, pa lahko vidimo, da je že obraz takšen, kot da jo je… ...prikaži več nekdo z vročo Tefalovo povno 'zažgal po buči'. Pač, ni najbolj lepa, no. A lahko izberete eno malo bolj všečno, prosim. Ne morem venomer tekati na stranišče in povračati.