Uaaaauuuuu, to je pa ena izmed najbolj pomembnih koalicijskih zavez, ki bo prinesla zadovoljstvo Logarjevim podrepnikom, pa odnesla nekaj miljonov..... Mi bomo pa še naprej zbirali donacije za bolne otroke za zdravljenje..... Se vidi, da bolni otroci so ''od boga… ...prikaži več dani'' in naj bi za njih skrbel bog ne država, kajne?
"Predstavljen projekt avtomotodroma v Ljubljani"
Da ne bi slučajno kaj delali izven Ljubljane. Najbolje bi bilo še smučarske skoke preseliti v Ljubljano pa Planico in Ljubno zapret. Pa namesto kolesarske dirke po Sloveniji, bi lahko vozili samo po Ljubljani in okrog nje...itn.
Uaaaauuuuu, to je pa ena izmed najbolj pomembnih koalicijskih zavez, ki bo prinesla zadovoljstvo Logarjevim podrepnikom, pa odnesla nekaj miljonov..... Mi bomo pa še naprej zbirali donacije za bolne otroke za zdravljenje..... Se vidi, da bolni otroci so ''od boga… ...prikaži več dani'' in naj bi za njih skrbel bog ne država, kajne?
Banda domobranska.V teh časih je
Govori kot da bo on plačal.
"Predstavljen projekt avtomotodroma v Ljubljani" Da ne bi slučajno kaj delali izven Ljubljane. Najbolje bi bilo še smučarske skoke preseliti v Ljubljano pa Planico in Ljubno zapret. Pa namesto kolesarske dirke po Sloveniji, bi lahko vozili samo po Ljubljani in okrog nje...itn.
Sem proti bebastim levičarjem, pametnih sicer ni. Dirkališče naj gradi privat kapital, brez Logarjevega vmešavanja.