Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
29 ogledov

Apokalipsa zdaj (oziroma jeseni)

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • korisnik_5299 00:31 25.avgust 2013.

    Dokler bodo na funkcijah ljudje, ki so dokazljivo slabo opravljali svoje delo, dokler bodo odgovornost prevzemali s pomembnejšimi funkcijami, dokler bodo do funkcij imeli dostop ljudje, ki so vpleteni v kazniva dejanja, se v Sloveniji ne bo spremenilo nič! Nič ...prikaži večč od tega pa se ne bo spremenilo. ker zakone pišejo taisti ljudje! Kdo pa bo pisal zakone proti sebi?! Odstavi jih lahko le zares vseslovenska ljudska vstaja, Vstaja zares vseh, ki nas ti nezamenljivi, nesposobni, predvsem pa neodgovorni strankokrati uničujejo iz dneva v dan!

  • Izudin 03:52 25.avgust 2013.

    Najprej moramo uredit sodstvo, ki bi moralo deliti pravico, je pa najbolj skorumpirano. Prijatelji na primer stečaju nič krivi?!!! Poskrbijo samo za kurje tatove.

  • graff 21:26 24.avgust 2013.

    Odličen komentar s katerim se 100% strinjam. LP.

  • Izudin 03:52 25.avgust 2013.

    Najprej moramo uredit sodstvo, ki bi moralo deliti pravico, je pa najbolj skorumpirano. Prijatelji na primer stečaju nič krivi?!!! Poskrbijo samo za kurje tatove.

  • brencl 20:33 24.avgust 2013.

    Kdo nas je pripeljal v situacijo v kateri smo - tujci? NE, marveč domače politikantske in kleptokratske klike vseh barv ter njihovi meceni, botri in pajdaši. Ob osamosvojitvi so nam vsi velikodušno obljubljali Švico, v svoji lakomnosti pa so si ...prikaži več že od samega začetka prilagajali, razgrajevali in uničevali zakonodajo in s tem pravno državo, v želji po grabljenju narodovega bogastva. In danes sedeč v foteljih taisti preštevajo nagrabljeno bogastvo in nam dopovedu-jejo, da moramo ob stiskanju pasu vračati dolgove, katere so sami ustvarili, zapravili in shranili v svoje globoke žepe. Dejstvo je, da so ti lakomneži vseh barv uspeli uničiti večidel gospodarske substance, ki bi bila sposobna ustvarjati novo vrednost, razgradili izobraževalni sistem s hkratno hiper-produkcijo nezaposljivega družboslovnega kadra, enormno povečali javni sektor - zlasti javno upravo in občine, z zaposlovanjem svojih miljencev in prisklednikov, nesmiselnim povečevanjem in iracionaliziranjem birokracije, katera

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.