Slovenija
45230 ogledov

Apokaliptični prizori iz naših trgovin: Prazne police, izropani hladilniki

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Eddie 22:24 30.april 2025.

Apokalipsa v vsem svojem sijaju. Bogi bralec, ker ni mogel kupiti čevapov in pleskavic v svojem Lidlu in se je namesto tega moral voziti naokoli in iskati mleto meso. Ga razumem, ker jaz sem tudi pred tremi tedni imel piknik ...prikaži več doma, in sem imel velike težave dobiti oglje za žar... Res je nenormalna muka, ko se je treba odlepiti iz cone udobja za nekaj malenkosti. Če je to problem, potem problema nimamo... Mislim pa, da ga vseeno imamo... Ampak to niso pikniki.

• rd2dmk2 20:46 30.april 2025.

žgancev in polente je bilo pa v izobilju, a ne

• jakec1575 23:40 30.april 2025.

novinarja, ki klobasa neumnosti bi jaz poslal za 3 tedne v ukrajino na prvo bojno crto. nikoli vec ne bi napisal take kolosalne neumnosti.

• Ender3 21:03 30.april 2025.

Drugi današnji prispevek na to temo. Žurnalovci so očitno v takšnem kaosu, da ne vedo več o kom in čem pišejo..Da je stvar zelo resno pa opozarja sporočilo Janše iz Španije. Prihaja nova Hladna vojna. In, če gargamel resnično pride ...prikaži več na oblast potem resnično ne bo kaj jesti..V naprej bodo itak krivi levičarji z zeleno agendo..

• maček 21:16 30.april 2025.

Obsedeni so eni z janšo. Ender ga ima rad.sicer pa ne veš, da je to članek o hrani, tako si obseden, pišeš, kar ti drugi naročijo. Bogi si.

• Ender3 21:59 30.april 2025.

Ne @maček, samo takšni 🐈 pišejo po naročilu in diktatu centrale. Bolje in koristneje bi bilo če bi lovil 🐁🐀 po kleteh na Trstenjakovi..

• Ender3 22:20 30.april 2025.

@maček očitno si prvi del https://www.zurnal24.si/forum/thread/obsedeno-stanje-v-nekaterih-trgovinah-kot-da-se-pripravljajo-na-konec-sveta-432664#komentiraj nekje prespal..

• johan 22:45 30.april 2025.

@Ender3 Pa vi res ne morete brez te kleti. Še sanjate jo. A videli je ne boste, Kaj šele, da bi stopili vanjo HAHA

• jakec1575 23:41 30.april 2025.

kisle kumarice so prisle 2 meseca prej

• Ender3 01:53 01.maj 2025.

Johan kaj se ne sliši lepo. Vsi zbrani v kletnih prostorih ob polisendviču in pingo C soku in za lep honorar delati za privatno sekto JJ. Še kamen bi se zjokal od foušije..

• johan 09:38 01.maj 2025.

@Ender3 Seved ase sliši lepo. In je res. Vi ste pa nevoščjivi HEHE

jezeran 21:00 30.april 2025.

psihiči, vse je tereba kupiti, pa čeprav je gnilo.

• Ender3 21:08 30.april 2025.

👍 gnilo se vsaj vidi ali otipa. Ampak prodaja se vedno več oporečnih živil. Na lastno odgovornost se ve, saj vsega itak ne morejo preveriti ali analizirati. Glavno, da se proda ne glede na ceno. Postajamo odlagališle gnilega kapitalizma..

• Johnoa912 17:36 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• munja 10:51 01.maj 2025.

A toaletnega papirja pa ni zmanjkalo?? Jaz še vedno ne razumem folka, ki v dveh prostih dnevih poje hrane za cel mesec - toliko so si namreč nabavljali - videl po tv in na internetu, ker sam zadnji dan pred ...prikaži večd praznikom nikoli ne hodim v trgovino. Katastrofa od katastrofe!! V ponedeljek, bodo pa spet kante za smeti polne hrane od idiotov, ki so si nabavili preveč in je niso mogli požret!!!

Leon 10:20 01.maj 2025.

Vso pivo so prodali samo Radler je ostal ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.