Govor Kumerdajeve na lanski podelitvi je bil dejansko ogabno politikantski in ni imel z umetnostjo samo nobene zveze, bil je le odsev prizadetosti nekaterih samozvanih umetnikov ob izgubi z eno roko že podeljenih novih privilegijev in obračunavanje s političnimi nasprotniki.… ...prikaži več.
Ne glede na to, tudi odziv vrhniškega podžupana ni dosti boljši. Tako se ne dela.
''Umetniško ''izražanje'' in ''umetniška svoboda''. Ali je to način za žaljenje ljudi in sprožanje gneva. Ga. Vrečko, dajte si na glavo vrečko, da vas ne bomo gledali, ker sram vas ni, kajne?
No Čebinska princesa, se boš kaj oglasila in zaščitila Slovenski jezik v šolah in odpustila ravnateljico iz OŠ Zreče, katera piše vabila na roditeljski sestanek v Albanščini ?
Plavi, pa še veliko je tega. Slučajno sem pred tedni sodeloval v poslih v NM. Pa mi predstavijo učitelja na šolskem centru - ali nekaj podobnega. Začel z ''znate, ovaj''... in tako dalje. V stavku morda kje slovenska beseda. Torej… ...prikaži več je bil Tof prerok, pesem, ...''ali bo moj vnuk še pel slovenske pesmi''.... pa pobožna želja Slovencev, kajne?
"Vrhnika, prečuden kraj! V mehkem domotožju mi zakoprni srce ob mislih nate. Kdo te je videl z bedečimi očmi, kdo te je spoznal? Šli so mimo, videli so bele ceste, bele hiše, in so šli dalje. Jaz pa sem ti… ...prikaži več pogledal v obraz kakor ljubljenemu dekletu in zdaj je moje srce bolno po tebi...." (Ivan Cankar)
"Ameriške" fore prihajajo k nam. Takle Trump disciplinira države, ki 100% ne ubogajo ZDA. To je nova realnost, navadite se. Mislim, da smo kot družba že čisto u kurcu.
Govor Kumerdajeve na lanski podelitvi je bil dejansko ogabno politikantski in ni imel z umetnostjo samo nobene zveze, bil je le odsev prizadetosti nekaterih samozvanih umetnikov ob izgubi z eno roko že podeljenih novih privilegijev in obračunavanje s političnimi nasprotniki.… ...prikaži več. Ne glede na to, tudi odziv vrhniškega podžupana ni dosti boljši. Tako se ne dela.
parazite , ja parazite je treba zatirati, da se preveč ne razmnožijo
''Umetniško ''izražanje'' in ''umetniška svoboda''. Ali je to način za žaljenje ljudi in sprožanje gneva. Ga. Vrečko, dajte si na glavo vrečko, da vas ne bomo gledali, ker sram vas ni, kajne?
A, bejž no skrajno levičarka, se ti je vrnilo, isto ti delaš, če ni iz tvoje skrajne levice, niti pod razno ni prostora za njega, bravo Vrhnika.
teraj to komunajzarsko kurbo v Venezuelo...
Uredništvo, ukrepajte !! Dovolj je bilo primitivizma tega mladca..
Ender ko ti in tvoji pišete, je pa vse OK...
čebinska princesa nej gre v Kumrovc jodlat...kaj se sploh rine tja kjer ji ni mesto...
Saj ni problem Kumrovec, gnoji so na levi in desni....
Solatar vedno nekoga nekam pošiljaš.
Ender, kot ti...
No Čebinska princesa, se boš kaj oglasila in zaščitila Slovenski jezik v šolah in odpustila ravnateljico iz OŠ Zreče, katera piše vabila na roditeljski sestanek v Albanščini ?
Plavi, pa še veliko je tega. Slučajno sem pred tedni sodeloval v poslih v NM. Pa mi predstavijo učitelja na šolskem centru - ali nekaj podobnega. Začel z ''znate, ovaj''... in tako dalje. V stavku morda kje slovenska beseda. Torej… ...prikaži več je bil Tof prerok, pesem, ...''ali bo moj vnuk še pel slovenske pesmi''.... pa pobožna želja Slovencev, kajne?
Izdajalka slovenskega naroda. Revnateljico takoj odpustiti, albanci pa sinaj plačajo prevajalca in se naučijo slovensko, če ne, marš nazaj.
pasje princese pa tudi nič več ne vidim v javnosti Da jo ni morda steklina pobrala
Vsak pameten se janšizma izogiba.
Nezasličana je Vrečka!
"Vrhnika, prečuden kraj! V mehkem domotožju mi zakoprni srce ob mislih nate. Kdo te je videl z bedečimi očmi, kdo te je spoznal? Šli so mimo, videli so bele ceste, bele hiše, in so šli dalje. Jaz pa sem ti… ...prikaži več pogledal v obraz kakor ljubljenemu dekletu in zdaj je moje srce bolno po tebi...." (Ivan Cankar)
"Ameriške" fore prihajajo k nam. Takle Trump disciplinira države, ki 100% ne ubogajo ZDA. To je nova realnost, navadite se. Mislim, da smo kot družba že čisto u kurcu.
Ni res, svet gre v kurac zaradi leve woke liberalne politike!!!
Bi Simoniti talal nagrade, pa ne more.
Ga prsti srbijo.. Simonitija
Kako je lahko balkanjezar, župan slovenske občine? Sramota vseh sramot, povsod kjer je tako.
Uuu, ste prizadeti ićići.?
Simpatična punca je ta naša Asta 💚
Lisice, radijatorji in Cebine. To pa je kultura !
Nisem bral članka 😍, govora je o simpatičnosti!
Puklasti zate velja, da si akulturen. To imeš verjetno po mami..