Svet
98 ogledov

Avstrija bo gradila ograjo na meji

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kranjskias 22:47 28.oktober 2015.

    še na nobeni privat hiši nisem videl napisa dobrodošli begunci in vsak, ki ga boli glava proba sanirat bolečino in vzame tablet in to tudi tisti, ki ste za begunce in tisti , ki ste proti beguncem, pa velik tablet ...prikaži več si prštimejte ker bo zmerom bolj bolelo............

  • Matic Novak 19:23 28.oktober 2015.

    Ne delat panike! Cerar bo šel v Brusel zatožit Avstrijo in opozorit da se Avstrija vede nehumano :)

  • brk4 19:54 28.oktober 2015.

    Evo dogaja se to kar so napovedali, naši pa še kar čakajo z tole ograjo in vpoklicem ostalih vojakov. Na koncu bo pri nas ostalo od 10 do 20.000 t.i. beguncev in bo katastrofa.

  • Skippy 07:33 29.oktober 2015.

    Naša meja s Hrvaško je veliko bolj zapletena kot z Avstrijo? Ha ha.

  • Presvetli 08:42 29.oktober 2015.

    Če ste včeraj gledali,poročila na Planetu ste lahko opazili nekaj,kar je ušlo novinarjem in so nevedno objavili.Če ste dobro gledali,je begunec dvakrat želel primazat zaušnico našemu vojaku!!Banda pokvarjena,sedaj se pa javite tisti kateri zagovarjate to ..............!!!

  • maresem 08:48 29.oktober 2015.

    Klofuto bi bilo treba primazati Lukatovemu Mesecu in njegovim ritoliznikom in vsem tistim iz radia Študent.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:32 29.oktober 2015.

    Ko bodo Avstrijci postavil pomožno ograjo jo bo tud Slovenija. In to je zdej kao big news? Begunci se bodo lahk par km sprehodil pa šli čez tam k ograje ni več. To ni tko k berlinski zid, to je ...prikaži veče tko k berlinski zid z velikimi luknjami.

  • police 09:54 29.oktober 2015.

    ej. mene zanima če je kdo od teh kretenov iz vlade pomislil, kaj se bo zgodilo s temi 100k begunci, če avstrija postavi zid????halooooooo!!!! tu ostanejo.

  • Lunca 23:50 29.oktober 2015.

    Naši politiki vedo in so prepričani, da res noben od beguncev noče ostati v Sloveniji. Verjetno je res, da niti zid, kaj šele ena ograja z luknjami, ne bo zadržala beguncev, ki so sveto prepričani, da morajo v Nemčijo in ...prikaži več naprej v Skandinavijo, kjer jih že čakajo sorodniki. Vrag je samo v tem, da znajo nastati nemiri na točkah, kjer bodo zadrževani in zaustavljani. In kaj bo šele, ko jih bodo začeli vračati po zavrnjenih prošnjah...če jih bodo vsi ti ljudje sploh izpolnili in upoštevali običajne postopke za pridobitev azila? Ne poznamo vseh njihovih načrtov. Da so šele zdaj začeli ugotavljati, da množično navajajo napačne podatke, je pa res katastrofa in velikanska naivnost evropske birokracije, nesposobnost in nekoristnost pravzaprav.

  • Avatar Zala
    Zala 20:37 28.oktober 2015.

    Cerar: ograje lahko začnemo postavljati že jutri ............... in kaj potem še čakate? Kakor so dejali Avstrijci, vsaka ograja ima vrata. Ja, se strinjam še bolj s tistim, da se čez mejo ne more sprehajati kdor-si-bodi. ..... ........... ........ Nihče ...prikaži več nam ne more delati reda v "hiši", si ga bomo morali sami. Torej, gospod Cerar, ste na potezi !

  • Peric Mitja 20:12 28.oktober 2015.

    Boštjan Šefic:Dejte tega gospoda vprašati ali je pripravljen stati za svojimi besedami???Js sm za to, da če vidim ograjo ali bodečo žico, on mora odstopiti, naj bo vsaj eden da pokaže, kaj pomeni stati za svojim jezikom,...Dejmo, ...prikaži več sami mi, Slovenci, z svojimi rokami bi morali na svoje stroške postaviti to ograjo!!!koliko naših policistov bo še moralo biti poškodovanih, da bomo uvideli, da to niso begunci, koliko šotorov bo še moglo zgoret, pa dejte ljudje božji, učeraj šotori danes naselja, danes 3 policisti pretepeni, jutri bo vojska na cestah!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.