Svet
4664 ogledov

Avstrija zapira mošeje, več deset imamov bo izgnala

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • LukaMB 15:56 08.junij 2018.

    Končno! Avstrijci so nam lahko le zgled. Mi smo daleč stran od normalnega in človeškega.

  • maresem 15:19 08.junij 2018.

    Bravo jodlarji... vsaka vam čast.... Vzemite pod okrilje še to fuknjeno SLO, ki so jo okupirale gnile levičarske sile.

  • jozicamurn 15:46 08.junij 2018.

    Bravo, isti ukrep bi moral biti tudi pri nas. EU ni muslimanska tvorba, da bi jo muslimani politično zlorabljali v svoje invazivne namene širjenja primitivnega islama skupaj z liberalnimi bolanimi osebki, ki se ne zavedajo, da so nekoč tudi njihovi ...prikaži več predniki čuvali EU in prostor kristjanov tako, da so te islamiste vrnili tja nazaj kamor spadajo. Oni so že vedeli zakaj je to slabo za nas in so želeli svojim potomcem omogočiti lepše življenje. Gnili liberalci pa dopuščajo invazijo v naš prostor.

    • smuc 13:30 09.junij 2018.

      Nekoč bomo vsi spoznali kako je Madžarska zaščitila svoj narod, isto tudi Poljska, Slovaška, Češka. In kaj bomo takrat storili z našimi politiki, ki nas rinejo v naročje islamistov?????

    • jozicamurn 16:54 09.junij 2018.

      smuc, ukrepati moramo takoj z inšpekcijo in boljšim pravnim sistemom, ki koruptivnežem in liberalcem takoj pobere vse do zadnjega centa (tudi v drugih državah ali davčnih oazah, kamor so skrili denar), ki je pridobljen s strani lobistov od drugod (recimo ...prikaži več od open foundation soroš). Obrati jih do maksimuma in v zapor. Prvi na listi naj bo Janković in njegov lobi z državo "Katar", ker je mimo volje ljudstva izgradil teroristično celico v Ljubljani in pridobil denar.

  • MihaPu 15:54 08.junij 2018.

    Bravo Avstrija, pri nas pa moramo odklenkati to Janković mafijo, ki jim je dovolil izgradnjo teroristične celice sredi Ljubljane. Objekte uporabljajo v politične namene in za širjenje svoje ideologije, islamu ni mesto v EU in naj se tega že enkrat ...prikaži več zavedajo. Naj si pogledajo zgodovino združenih narodov EU proti islamu. Logično, globalizem-liberalizem je smrt tradiciji in kulturi ter nespoštovanje do prednikov, ki so nas odbranili, da ne pademo pod vpliv glavorezcev in primitivcev. Živimo po naše!

  • Avatar čavez
    čavez 18:21 08.junij 2018.

    Avstrijci jih zapirajo, upam da jih bomo pri nas podrli z vsemi tistimi islamisti notri.

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 12:16 10.junij 2018.

    vsaka religija, ki podpira sovraštvo do drugače mislečih bi morala biti prepovedana. V vseh religijah je Bog in ljubezen in mir. Kdor ne podpira ljubezni in notranjega miru je satanist.

  • Žurnalček 09:39 09.junij 2018.

    Žurnal , poglejte komentarje pa se vprašajte , kaj postajate ! Ksenofobićna NOVA TV II !!

    • smuc 13:26 09.junij 2018.

      Ksenofobija? Morda res ampak nam grozi izumrtje in samo od nas bo odvisno kako dolgo še lahko živimo v miru. Avstrija dela, ker je dobila dober nauk od Švedske, kjer so že podelili navodila v primeru vojne. ampak naši politiki ...prikaži več prav vabijo islamiste.

    • jozicamurn 16:57 09.junij 2018.

      Bolje da me en musli-podpornik bolan liberalec označi za ksenofoba, potem vem, da sem na pravi poti in da smo na poti družinskih ter moralnih vrednot. Hvala bogu, da sem tradicionalno ksenofobična, ker drugače bi že imela ruto na glavi ...prikaži več in na televiziji bi nam predaval imam kaj smemo in kaj ne. Zabiti liberalni smrduhi, spelte se z njimi nazaj v Savdijsko Arabijo in Turčijo. Hvala.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.