Slovenija
65 ogledov

Avstrijci dobijo več

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 11:45 03.februar 2013.

    "Prenosa podatkov slovenski Bigbob ne vključuje, ker ga "večina uporabnikov še ne uporablja" AHahaaaa hahaha kaksno nategovanje. Jaz prenosa podatkov npr ne uporabljam, samo zato ker ga ni, oz. ga drago placam in uporabljam izkljucno WiFi.

  • Sia 12:53 03.februar 2013.

    Razlika je v velikosti trga. Da je cena nizka mora biti masa kupcev velika. Če bi na našem trgu želeli ponudbiti isti paket, bi morali ceno postaviti višje kot so jo. A ker je kupec občutljiv predvsem na ceno, so ...prikaži več pač zreducirali paket...in s tem ceno obdržali nizko. To so profitna podjetja, težko si predstavjam, da bi se kar tako zlahka odpovedli delu dobička!

  • albert 13:45 03.februar 2013.

    Dragi moji sokomentatorji to je še en razlog več,da temeljito počistimo to državo vse nesnage,podgan in barab vseh vrst.

  • zztop 12:07 03.februar 2013.

    Tako je vsepovsod oz. na vseh področjih!!!? Npr. elektrika - gen-I je to mal porihtal, enako pri zemeljskem plinu itd. Vsa leta nas nateguje vsak in pri vsem !!!, nategujejo država, trgovski manegerji itd. Naj mi nekdo pojasni sam to, ...prikaži večo, zakaj kraft pakira veliko Milko čokolado za nas balkance v 250g paket, po skorej 3€, pr avstrijcih pa 300g in po npr 2.49€. Jasno, kupi si cenejšo in ne nerguj, ane! Sam zakaj serjejo po svojih ljudeh? mhm deeeeenar !!! Zato smo, kjer smo.

  • puksicd 12:50 03.februar 2013.

    VEČINA UPORABNIKOV GA ŠE NE UPORABLJA? Doberlet, kaj ti si normalen? To je idiotsko sprenevedanje in pravkar si me prepričal, da Boba NIKOLI ne bom imel, pa sem razmišljal o tem, pa še SIMOBIL bom zapustil, kreten! Bravo in hvala ...prikaži več Žurnalu za ta prispevek! Še več tega! Naj se vidi, kako nas svinje molzejo!

  • Bralec 11:47 03.februar 2013.

    Prenosa podatkov slovenski Bigbob ne vključuje, ker ga "večina uporabnikov še ne uporablja. Ko se bo to spremenilo, bomo zagotovo razmislili o nadgradnji svoje ponudbe. Do takrat pa je mogoče za pet evrov dokupiti Bobovo podatkovno opcijo, s katero lahko ...prikaži več uporabniki na mesec prenašajo do enega gigabajta podatkov," je dodal Doberlet.Ahm, bi ga pa uporabljali, ce bi bil vkljucen v to ceno. Se pravi vsi za eno leto placevat poleg se 5€ pol ga bodo pa vkljucili.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.