Avto /avto/mehanik-leta
54531 ogledov

Avtomobili, ki se jim večina mehanikov izogiba

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 13:52 19.junij 2018.

    Ko je bila v BIH vojna in je granata zadela vozilo z plinsko napravo, posledično torej z plinskim rezervoarjem, je ostal cel samo plinski rezervoar. Vse ostalo je šlo v franže. Kje sta tadva mehanika hodila v šolo?????????????????

  • Indiana_Agar 18:13 21.junij 2018.

    Google mi plača 7283 evrov na 8257 evrov na teden za spletno delo od home.i so v tem mesecu opravili 29624 evrov spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna karieraa v življenju .... Oglejte si več tukajj ..... ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • matermila 11:43 19.junij 2018.

    Drži,eni se preseravajo z velikimi avtomobili,ki so po logiki požeruhi.Za tak avto še nekako skrampajo denar,za gorivo pa ga zmanjka,pol pa na plin.Če ni denarja za gorivo,ga ni tudi za vzdrževanje.Mnogo je šoferjev z malimi pimpeki,ki hočejo veliki avto.

  • Snežinko 11:46 19.junij 2018.

    Povedano zelo skrajšano: predelava je varna in poceni, če že na začetku izberemo ustreznega vgrajevalca ter ob nakupu NE ŠPARAMO. Vgradnja poceni sistema pri nekem mazaču pride v nekaj letih veliko dražja kot, če na začetku plačaš malo več. Večina ...prikaži več motorjev zahteva mazanje, tu nekateri "šparajo", kar je spet neumno in drago. Kar se servisa tiče se plinski del ne servisira v mehaničnih delavnicah ampak tam, kjer je bil sistem vgrajen. Saj se slepiča tudi ne operira pri lepotnem kirurgu, kajne?

  • Papaja Popi 13:49 19.junij 2018.

    Dvanajst let na plin brez problema. Eržen pa dodaja, da je še posebej pri plinskih avtomobilih pomembno redno vzdrževanje, kar pomeni veliko dražje vžigalne svečke prilagojene za LPG, Oslarija...posebne svečke niso potrebne, zavaja!!!!!!!!!!!!!!!!! Poleg tega je posodo za plin treba ...prikaži več zamenjati po desetih letih od pridobitve homologacije," pravi Rožnik. Spet oslarija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Posoda je debela, debelejša, kot bencinska. Kdaj pa se potem menja bencinska posoda???

  • Avatar praufo
    praufo 13:55 19.junij 2018.

    zakaj predelava na plin, avto mora biti serijsko narejen samo za plin ... kaj pa to? ja ni črpalk, al pa ni prodajalcev, ki bi znali plin prodajat ... plina pa v črpališčih nafte v izobilju ... ampak to se ne splača

  • hubertfast 08:30 20.junij 2018.

    Ene 5 let že vozim na plin, ki sem ga vgradil pri podjetju, ki je pionir plinskih inštalacij v Sloveniji. Lahko rečem samo to, da mi niti malo ni žal, vse dela bp

  • sugola 08:46 20.junij 2018.

    Vozim civica 08', pri 93k vgrajen lpg do zdaj prevozenih skupno 300.000km bp. Pri 200.000 km pregledani in nastavljeni ventili, po besedah mehanika se kot novi. Je pa res da je kolega na astri brusil glavo motorja in menjal ventilcke ...prikaži več po prevozenih 60k.... Pazi.... Opel ima serijske motorje na lpg.... Mi nebo nobeden rekel da so kvazi original motorji za lpg, se pa kvarijo bolj ko naknadna predelava. Do 200k sem menjal olje v motorju na 10k zdaj ga na 15k prevozenih, mislim da je skrivnost v serv

  • Albatroz 16:53 21.junij 2018.

    ceno goriva dviguje naša vlada država jo kupi za samo 15% vrednosti kot jo prodaja

  • dejan78 11:51 25.junij 2018.

    Kar nekaj zavajanja z informacijami. Zaradi takih člankov se vozniki vozil ne upajo predelati vozila na plin. Milijoni po svetu se vozijo na plin samo v Sloveniji je to tabu tema. Če potrebujete strokovne podatke se obrnite na https://www.facebook.com/Avtonaplincom/ ali ...prikaži več na www.avtonaplin.com. Avtorju članka priporočam, da najprej preveri podatke tudi na drugi strani preden objavlja določene podatke.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.