da je mal probo hrčke kak bodo reagirali nagnat nesnago nagnusno pedofilsko socijalno problematiko in njihov islmizen idijotski najboljš je da pripelje še svoj harem 5 bab pa 30 otrok da jih mi živimo kar derekt v murgle
Jst pa sem že mislila, da so ljudje spodaj kričali: "jump, jump, jump..."
Drgač pa lahko da je tip bil v trenutni stiski, ali pa je namerno izsiljeval...
križar,se strinjam.Dokler ne bo standard vseh Slovencev nad mejo revščine,ne bi smeli sprejeti niti enega migranta.Temu bi pa na asfalt narisal tarčo,da ne bi posvinjal vse okrog.
Pa naj skoči, pezde strahopetno. Zbežal je in pustil svoje ljudi v vojni, pezde usreano še nekaj izsiljuje, gnida omejena.
Ni nobenega da ga dol porine, in da končajo islamistični idiotizem.
da je mal probo hrčke kak bodo reagirali nagnat nesnago nagnusno pedofilsko socijalno problematiko in njihov islmizen idijotski najboljš je da pripelje še svoj harem 5 bab pa 30 otrok da jih mi živimo kar derekt v murgle
V Sloveniji bi moralo 75% upokojencev storit oz.poskušat nasedit samoumor,ker nimajo več,kot 500 ojrotov za žvet!Zato,ko jebe tega obrezanca!
Jst pa sem že mislila, da so ljudje spodaj kričali: "jump, jump, jump..." Drgač pa lahko da je tip bil v trenutni stiski, ali pa je namerno izsiljeval...
križar,se strinjam.Dokler ne bo standard vseh Slovencev nad mejo revščine,ne bi smeli sprejeti niti enega migranta.Temu bi pa na asfalt narisal tarčo,da ne bi posvinjal vse okrog.