Pod streho /pod-streho/nepremicnine
19491 ogledov

Bančna uslužbenka lahko preverja tudi naše najbolj intimne nakupe

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • joze127 08:52 07.marec 2021.

    To je mogoče zato, ker zahtevajo bančne izpiske kar povprek. Izjemno pametni programerji v bankah pa ne znajo sprogramirati pet ali šest postavk za pregled mesečnih prilivov. ZAKAJ tega ne morejo narediti. Ne razumete VSI BREZPOSELNI???? ko imaš enkrat 4000 ...prikaži več EUR plače mesečno, je vsako delo za tebe tako naporno da še vrata ne moreš sam odpirati, ker ni v opisu del in nalog. BARABE so na gnoju in Bratuškova jim je dala 5 milijard. BETONELLI pa zabetoniral.

  • brencl47 12:15 07.marec 2021.

    Le pri nas si b*bci izmišljujejo nekakšne kvazisocialne pogoje in podobne neumnosti. V tujini vsakdo natančno ve, kako dolgo ima "odejo", da se pokrije. V nasprotnem primeru pa ga doleti kazen in izterjava brez kakršnih koli kvazisocialnih olajšav in milosti. ...prikaži več Goljufije pa so še rigorozno kaznovane!

  • dare326 18:39 07.marec 2021.

    Kar navadite se na popolno kontrolo, ki jo prinaša Nova Svetovna Ureditev. Za začetek bodo ukinili gotovino. Imel boš samo kartico, Če ne boš kooperativen z oblastjo, ti bodo kartico blokirali. Deluje prepoznava obrazov in tako nazorujejo tvoje gibanje. Če ...prikaži več si kritičen, ti ukinejo komunikacije. Kulturni marksizem že žanje sadove. Belce bodo popolnoma razčlovečili. Večina reklam je že večrasnih. Če ti ni všeč, si rasist. Potem bodo ukinili številčno majhne jezike, ker si nerazumljiv=rasist...

  • jakec1575 15:56 07.marec 2021.

    lahko je tudi bancni usluzbenec.

  • rd2dmk2 10:19 07.marec 2021.

    zakaj pa rabite kredit? za dopust v Turčiji ? za nov avto ? za večje joške ? spoštovani in spoštovane državljanke , edini kredit je kredit, ki prinaša povečano vrednost, to je za biznis. vse ostalo pa namesto da mladina ...prikaži več že pri rojnih mladih letih zapravlja na veliko, naj varčuje. in bo pravi čas imela dovolj za vse kar rabi. ne pa vedno v puf. ne pozabit, če ste brez pufa, in nekaj v štunfu, vas tudi delodajalec ne more držat za vrat. čemu povišica ali pa napredovanje, boš delal samo za puf.

  • tlacan 09:41 07.marec 2021.

    Banko zaprosiš kredit in oni postavijo pogoje. Če ti niso všeč, zaprosiš za kredit drugo banko. Benke ne zanimajo samo prilivi ampak tudi odlivi saj s tem vidijo, če ti konec mesca sploh ostane kaj za povračilo kredita. Tudi nihanje ...prikaži več plače ob koriščenju dopusta je pomembno. Če je trgovec, ki je rad delal ob nedeljah, dobil kredit na osnovi plačne liste, ima sedaj mogoče težave vračati kredit, ker je minimalno 20% njegove plače predstavljal dodatek na nedeljsko delo in tu nastane problem . . .

    • brencl47 12:31 07.marec 2021.

      Problem je izključno v kreditojemalcu, samo pri nas ustvarjamo "socialne" probleme! Včasih si se pač obremenil za 1/3 plače, če si se pa zakalkuliral, si pa bil leto ali 2 na krompirju. Danes pa ti že vsak birokratek iz socialne ...prikaži več službe sešteva otroke in vse ostalo. Sama potuha in onemogočanje uporabe lastne presoje pogojev in možnosti.

    • brencl47 12:36 07.marec 2021.

      Zunaj bo tisti, ki bo rabil visok kredit, lahko opravljal tudi po 2 službi - npr. varovanje, čiščenje, strežba, itd. Le pri nas tu zakonsko izničujemo, ne glede na voljo in pripravljenost posameznika za delo.

  • bojan62 08:03 08.marec 2021.

    Kaj tipu ni jasno? Banka itak vidi vse transakcije. Pogodbo o zaposlitvi pa prineseš, da vidijo če si res zaposlen za n.č. in kolikšno plačo imaš. Kako si je ta, ki se buni to zamislila, da bo dobil 150.000 kredita ...prikaži več na lepe oči, ker mu to pripada? V Ameriki za najem stanovanja naredijo celo študijo, če boš plačeval ali ne...samo v Bananastanu jih skrbijo pravice, dolžnosti pa itak noben ne vidi.

  • Albatroz 06:53 08.marec 2021.

    Nič nemorejo kontrolirati če naslednji dan priliva dvigneš izvračuna vse razen tekočih mesečnih stroškov ki jih potrebuje račun za samoodtegljaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.