Pod streho /pod-streho/nepremicnine
18097 ogledov

Ukrep BS: preverite, koliko kredita lahko dobite po novem

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 10:56 07.junij 2023.

    Svinjarija prve vrste državnih banksterjev in zraven ministrstva da socialno šibkejšim leta onemogočajo dostop do kreditov in jih silijo v plačevanje najmenin, ki so pogosto višje kot bi bil obrok kredita. Se jim nikamor ne mudi, ker jih to ne ...prikaži več zadeva, s polnimi ritmi je pač lahko kakat in dobit kredit za še en vikend če ga hočeš. Odgovarjal seveda ne bo nihče.

    • oneh 12:42 07.junij 2023.

      Zaslužiš 1500 € in lahko vzameš kredi, katerega obrok znaša 750€. Za 750 € pa plačaš: elektriko, vodo, kanalščino, odvoz smeti, ogrevanje, internet, TV, skupne stroške v bloku, rezervni sklad... In to 30 let. Če vmes greš v bolniško ali ...prikaži več gre podjetje v stečaj si pa blažen, da imamo svobodo in levaki plešete.

    • SlavkoKrizman 15:31 07.junij 2023.

      Važno, da imamo svobodo in desnosučni ekstremisti neznajo plesat

  • h4ck3r 10:55 07.junij 2023.

    Bravo Banka Slovenije...koliko od teh bo na koncu ostalo brez denarja in brez nepremičnine ali pa z večnimi dolgovi životarilo skozi preostanek življenja? Sem prepričan da je natančen izračun bil narejen in da le ta ni v koristi kreditojemalcev, kot ...prikaži več se za le te kot nekaj pozitivnega želi predstaviti v članku.

    • popokatopetl 11:04 07.junij 2023.

      Nisi pomislil, koliko od teh je že ostalo brez denarja in brez nepremičnine, ker itq morajo nekje živet in plačevat najemnino, ki sploh ni nizka? Trenutna ureditev ni niti v interesu komercialnih banksterjev, ki bi rade volje plasirali več denarja ...prikaži več v kredite, je predvsem v korist najemodajalcev. Da bi se zadeve normalizirale, bi morali poleg sprostitve financiranja spodbudit še gradnjo ne-nad-standardnih stanovanj. Za nad- in nad-nad-standardna bo še vedno dovolj prostora na trgu.

    • kapibara 11:21 07.junij 2023.

      Niti jemanje kredita NI v korsit kreditojemalcem

    • h4ck3r 11:33 07.junij 2023.

      popokatopetl...se strinjam, da se gradi vse preveč predragih nepremičnin. Po drugi strani pa povpraševanje diktira gradnjo, tako kot vsepovsod drugje tudi tukaj ni nič drugače. Tudi v ožjem družinskem krogu imam primer, ko je bil nakup nove nadstandardne nepremičnine bolj ...prikaži več všečen kot pa kakšne obstoječe starejše.

    • h4ck3r 11:33 07.junij 2023.

      Kreditiranje...saj banka odobri (za moje pojme veliko preveč), plača je dovolj visoka...aja čakaj za kredit bo, hmm kaj pa preostali stroški stanovanja in življenja nasploh...huh zdaj pa panika, a kaj ko so pogodbe že podpisane in pogoji/kazni poskrbijo za prizemljitev.

  • bzzz 13:40 07.junij 2023.

    Kaj pa za upokojence ne boste nič poskrbeli, da lahko dobi vsaj spodoben kredit za kakšno obnovo aparatov, saj je povprečna pokojnina od predsednika vlade zagotovljena v višini 700€ kaj se bo pa tukaj uredilo?

  • Pierre 16:04 07.junij 2023.

    Kdor najema kredit naj računa na nočno moro glede postopkov, znanec je vložil prošnjo januarja denar pa dobil šele zdaj!!!! So ga mučili s papirji skoraj do onemoglosti... v banki seveda.

  • rd2dmk2 07:08 09.junij 2023.

    kredit je edino smiselen takrat, ko se ti zaradi kredita poveča prihodek- torej v podjetništvu. noben kredit za nobeno stvar ni razumsko opravičljiv. pa četudi sedaj bluzite o najetju kredita za stanovanje. star pregovor pravi najprej štalca potem pa kravca. ...prikaži več a dons pa že studentje na faks z mulci hodijo. in mladina ali kaj varčuje ? stalno novi telefoni, cunje, avti, izleti na maldive.. mi smo nekoč zidali si sami domove, po šihtu, v nedeljah, kakšni izleti neki. dons pa kredit za - skret papir.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:41 09.junij 2023.

    To je pesek v oči,da ti poberejo še tisto kar imaš

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.