Slovenija
6506 ogledov

Banke še dodatno zrezale obrestne mere

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Naklonsky 07:31 22.januar 2026.

Ali sploh še kdo varčuje pri NLB?

• rd2dmk2 10:06 22.januar 2026.

varčuje ? ali še kdo sploh je pri NLB ? že zarad brodnjaka, ne bi smel bit nobenga

• Yoda007 09:45 22.januar 2026.

Jap, oni dobijo 2% od ECB, ljudem pa dajo malo vec kot polovico tega. Se ti bolj splaca nabaviti kaksen MM ETF kot je recimo YCSH, XEON. Dobis malo manj kot je trenuten ECB %, prodas pa ko pride do ...prikaži več 2%. Ker ti priznajo 1% vstopne in izstopne stroske in potem ni nobenega davka. nabaviti kaksen MM ETF kot je recimo YCSH, XEON. Dobis malo manj kot je trenuten ECB %, prodas pa ko pride do 2%. Ker ti priznajo 1% vstopne in izstopne stroske in potem ni nobenega davka.

Garancija 09:34 22.januar 2026.

Še malo pa bomo moali mi njim plačevati obresti,zato da imamo naš denar pri njih,MF

• rd2dmk2 10:05 22.januar 2026.

ja a si se zdej zbudi- saj to že leta traja... kaj ste že pozabili

• rd2dmk2 10:10 22.januar 2026.

ja no mladež ne ve kako je bilo včasih. potem so pa oropali SKB in je vse šlo v PM. imel sem povrečno plačo in s toplačo nakazano na banko sem dobil toliko obresti da je šla familija na večerjo. ...prikaži večo. torej s stanjem na tekočem računu ( to je blo pred transakcijskem računu ) z čeki , ki so bili brez provizij sem mesečno dobil par tisoč tolarjev obresti. ena pica okol 800 do 900 sit, pivo 50 do 80 sit kava z rogljičkov v gostilni v vasi 50 sit. dons pa 6 € za vodenje TRR plus stroški za kartice.

Garancija 10:30 22.januar 2026.

Obstajajo naši in vaši,če si njihov imaš vse za naše ni nič

• bobubob 10:45 22.januar 2026.

Kakršnekoli obresti že dajejo, te ne pokrijejo niti sence dejanske inflacije alias javnega ropanja davkoplačevalcev pod današnjim Brusljem. Zato pa so fizerjevi delničarji ter bruseljski in ukrajinski dvor dobili toliko, da se sprašujejo, ali inflacija sploh je....ja, pa naši kovidovalci ...prikaži več prav tako najbrž še niso pozapravili prav vseh borbenih dodatkov...

• rd2dmk2 10:14 22.januar 2026.

žalostno je pa to ( tudi to ) da smo državljani že razdeljeni v kaste. banke obravnavajo študente brez stroškov, pa služijo študentje bajno ( predvsem tisti v študentskih organizacijah), potem imajo neke banke kasto ljudi do starosti 35 let, ...prikaži več pa druge kasto na 65 let. ne vem zakaj vsi k smo po kristusovih letih in do abrahama polno udarjeni in plačujemo za vse ostale. da ne omenjam razne sindikalne pa še kakšne popuste. ne vem ali imamo tud dve vrsti eurov eni veljajo tolk in drugi manj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.