Pa itak, sej so tko vsi iz ex yuge že bli tukaj, potem pa zapalili bolj na zahod, sem pridejo ker je dokaj lahko uredit papirje, pol pa hopla na zapad.
Ali je bolje, da se v Sloveniji en južnjak rodi ali umre? Bolje, da se rodi. Če umre, pride 100 sorodnikov na pogreb in vsi tukaj ostanejo. (štos iz časa bivše juge)
Če je slo. državljanstvo, stanovanje in zaslužno penzijo čez noč dobil Rade Šerbedžija, ki ne zna in noče spregovoriti niti besede slovensko, zakaj ne bi vsega tega dobil tudi on. Verjetno ga že vse to čaka pripravljeno, ko pride. Tu… ...prikaži več se vidi, koliko je vredno slo. državljanstvo in s tem država.
Poba, se nisi pozanimal, da prideš iz dežja pod kap? aj jaj :(
Pa saj ne bo Janša večno ... :-) Drugi so vsaj manj slabi, če ne že dobri.
V primerjavi so drugi zelo dobri!
Nimate pojma ! Prihaja k svojim ! Srbi kot potomci udbašev in še prej pa po raznih kraljevih uslužbencih ,uspevajo bolj kot domorodci !
Pa itak, sej so tko vsi iz ex yuge že bli tukaj, potem pa zapalili bolj na zahod, sem pridejo ker je dokaj lahko uredit papirje, pol pa hopla na zapad.
Še en kulturni kolesar.
Gospodin Kojo je legenda filma a ti?
Ali je bolje, da se v Sloveniji en južnjak rodi ali umre? Bolje, da se rodi. Če umre, pride 100 sorodnikov na pogreb in vsi tukaj ostanejo. (štos iz časa bivše juge)
Upam da ne pride.. !! kajti pride iz dežja pod kap- pod isto srbsko bagro..in dobimo še eneg več..
Kvalitetan covek,a srbi su zlato,vas ce jebati shiptari u sledecih 10 godina
Če je slo. državljanstvo, stanovanje in zaslužno penzijo čez noč dobil Rade Šerbedžija, ki ne zna in noče spregovoriti niti besede slovensko, zakaj ne bi vsega tega dobil tudi on. Verjetno ga že vse to čaka pripravljeno, ko pride. Tu… ...prikaži več se vidi, koliko je vredno slo. državljanstvo in s tem država.
Hehe iz ene črne luknje bi se preselil v drugo ceni luknjo. Trenutno se mi tudi tukaj zdi, da živimo v črni luknji in čakam na spremembe na bolje.
Naj ostane tam kjer je v Sloveniji ga ne rabimo!!!!!
Zoki mu je že vse zrihtal,rabi še več volilcev zase, Žalostno a resnično.