Slovenija
45 ogledov

Begunci na Šentilju: "Naj ga pustim tu ali ga vzamem s seboj?"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 21:52 20.oktober 2015.

    Popolnoma se strinjati s teboj. Ja, Yenkijevska in Britanska nesnaga je zakuhala kalvarijo z begunci. Začeti najprej z bojkotom Mc'Donalda !

  • jakec1575 01:19 21.oktober 2015.

    Ti pa si en nesrecen prestrasen fant. Tezis s tem postom, kjer je sicer zrno resnice, ampak sveta ne bomo tako spremenili. me zanima, ce bi lahko prijel 4 letnika za roko in ga pustil pred ambasado. Uredi si zivljenje cimprej.

  • principiumnovum 10:07 21.oktober 2015.

    Ti pa si navaden nestrpnež, ki ne preneseš drugačnega mnenja od svojega. Svobodo govora in izražanje lastnega mneja si očitno razlagaš tako, da to pripada le tebi. Demokracija in multikulturnost ne pomeni vsiljevati svojega mnenja, pogleda in kulture drugim, ampak ...prikaži več poslušanje in medsebojno spoštovanje različnosti. Pisal si o zrnu resnice? Vprašaj se, če imaš vsaj zrno pameti. Če si v življenju naredil tipično kariero slovenskega večnega študenta, se hodil drogirat na rok koncerte in na dijaške/študentske demonstracije metati kamnite tlakovce v policiste, potem to še ne pomeni, da imaš "življenjske izkušnje" in vso pamet sveta.

  • crniovcar 22:48 20.oktober 2015.

    plus 5

  • principiumnovum 20:57 20.oktober 2015.

    Begunce peljite na ameriško in britansko ambasado, pa naj jih oni preživljajo, saj so tudi krivi, da so Afganistanci, Iračani, Libijci in Sirci postali begunci. Če američani in britanci ne bi bombardirali teh držav ali pa tam finančno in medijsko ...prikaži več podpirali islamskih skrajnežev ter namenoma zasejali kaos in brezvladje, se Evropejci danes ne bi ubadali s temi begunci. Za razmislek: Libija je bila pred NATO-vim bombardiranjem najbogatejša afriška država. Danes pa je navadna kaotična greznica islamistov/teroristov. Preden so amričani in britanci v Siriji zakuhali državljansko vojno so se ženske tam normalno izobraževale, hodile v službe in se svobodno poročale. Poglejte kakšno islamistično brezvladje je v Siriji danes.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.