Brisača na ogledalu? A to pomeni da ne rabim trikotnika ko se mi pokvari avto? only in usa
Tam ti trikotnik ukradejo in to je problem
Aja, hočeš reci da lahko daš posrane gate namesto brisače....haha
Bolj sigurno,pametno razmišljaš
Pa kaj se boste še izmislili!
Včeraj je ženska(ki jo poznam) sušila bikini kopalke na ogledalu. Kaj to pomeni? Je to vabilo/namig?
Če je to bilo včeraj, si zamudil...
Hahaha .budala.kaj pa spodnje vate na ogledalu pomenijo?ne veste?se mi je zdelo.
Trikotni znak spada v obvezno opremo, ne?
kdaj boste začeli ozaveščati prebivalce Slovenije, da je bla v EU že pred leti sprejeta deklaracija o enakopravnosti udeležencev v cestnem prometu. da smo tako pešci, kot kolesarji, enakopravni udeleženci z enakimi pravicami in dolžnostmi!
Pobral bi kopalke in zvedel bi
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Brisača na ogledalu? A to pomeni da ne rabim trikotnika ko se mi pokvari avto? only in usa
Tam ti trikotnik ukradejo in to je problem
Aja, hočeš reci da lahko daš posrane gate namesto brisače....haha
Bolj sigurno,pametno razmišljaš
Pa kaj se boste še izmislili!
Včeraj je ženska(ki jo poznam) sušila bikini kopalke na ogledalu. Kaj to pomeni? Je to vabilo/namig?
Če je to bilo včeraj, si zamudil...
Hahaha .budala.kaj pa spodnje vate na ogledalu pomenijo?ne veste?se mi je zdelo.
Trikotni znak spada v obvezno opremo, ne?
kdaj boste začeli ozaveščati prebivalce Slovenije, da je bla v EU že pred leti sprejeta deklaracija o enakopravnosti udeležencev v cestnem prometu. da smo tako pešci, kot kolesarji, enakopravni udeleženci z enakimi pravicami in dolžnostmi!
Pobral bi kopalke in zvedel bi