Magazin /magazin/film-glasba-tv
39 ogledov

Berejo ga milijoni

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SedmiPalček 13:04 26.junij 2011.

    Se popolnoma strinjam z Gregorjem Vekom. Ob branju tega intervjuja mi je bilo kar malce nerodno. Razen tega, da so vprašanja o Nedu Starku marsikomu pokvarila branje/nanizanko, je bilo vprašanje "Vas moti, da ne morete ubiti lika, ki je pomemben ...prikaži več v knjigi, v seriji pa vas iritira?" POPOLNOMA nesmiselno in si niti nočem misliti, kaj se je Martinu podilo po glavi, ko je moral odgovarjati nanj. In vse o Seanu Beanu ... Človek piše knjige, Ned je napisan tako kot je z razlogom in Sean Bean je bil le češnja na torti odlične serije posnete po knjigah. Na zadnji dve vprašanji pa sploh nimam komentarja.Resno, naslednjič se vsaj pozanimajte koga intervujajte. Poznavanje njegovega dela tudi ne bi škodilo. In uvidevnost do tistih, ki Pesem Ledu In Ognja odkrivanjo na novo tudi ne.Sicer pa kapo dol Georgu, odličen pisatelj in zelo prijeten človek. :)

  • Gregor Vek 07:28 25.junij 2011.

    Grozljivo nespostljiv intervju! Ne samo, da avtorja iritirate z vprasanji o njegovi smrti in o tem, kdo bo dokoncal knjige, ko umre (!), uspe vam se popolnoma pokvariti najvecji twist v zgodbi prve knjige in serije vsem tistim, ki je ...prikaži več se niso prebrali in gledali. Bravo Zurnal.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.