jebo vas halal. A so gosti? Pol pa naj ne vsiljujejo tega sranja. jebo vas cevapi, bosanski cevapi in halal. vera je leglo sovrastva in zla. vedno bila. islam je v srednjem veku trenutno, ce stejemo njihovo nulo od 622… ...prikaži več2 n. sr. agresivni, pojdite s tem pokrivanjem v 3 pm. V Sarajevu sem srecal manj pokritih kot v Ljubljani. Terorizirate s tem sranjem izobrazen narod.
lahko bi ze nehal uvazati islamske rednecke katerekoli nacionalnosti. izvajajo trd patriarhat in tradicijo s seljacko glasbo ter so neprilagodljivi. ce ze uvazamo, dajmo iz mest, educiran folk.
samo zabit clovek lahko verjame v odresenistvo v 1 podobi, ki naj bi bila cloveska. Da ga pa se narisat ne smes, je pa se vecja agresivna zabitost. smo v 2026. dovolj vere in vec odgovornosti za svoja dejanja.
jebo vas halal. A so gosti? Pol pa naj ne vsiljujejo tega sranja. jebo vas cevapi, bosanski cevapi in halal. vera je leglo sovrastva in zla. vedno bila. islam je v srednjem veku trenutno, ce stejemo njihovo nulo od 622… ...prikaži več2 n. sr. agresivni, pojdite s tem pokrivanjem v 3 pm. V Sarajevu sem srecal manj pokritih kot v Ljubljani. Terorizirate s tem sranjem izobrazen narod.
Torej jutri se seliš v Sarajevo 🤣
Izobražen narod ne je mesa, ne halal, ne kateregakoli drugega.
Islam sami klavci.
Ljudi, ki jih zakoljejo, ne omamijo prej.
Tudi za druge, ki jedo ali koljejo živali velja enako.
lahko bi ze nehal uvazati islamske rednecke katerekoli nacionalnosti. izvajajo trd patriarhat in tradicijo s seljacko glasbo ter so neprilagodljivi. ce ze uvazamo, dajmo iz mest, educiran folk.
samo zabit clovek lahko verjame v odresenistvo v 1 podobi, ki naj bi bila cloveska. Da ga pa se narisat ne smes, je pa se vecja agresivna zabitost. smo v 2026. dovolj vere in vec odgovornosti za svoja dejanja.
Av islambadu prodajajo pečenice pa krvavice?
Golazen obrezana.Sedaj se pa spravljajo na živali,katere usmrtijo tako,da počasi umirajo pri vsem trpljenju.Uboge živali.Prekleti Obrezanci.Pocrkajte.
Lahko bi jim to povedal osebno, ne prek nekega obskurnega medija 🤣
Torej smo že uradno islamska država, lepo. Vsa Evropa je, UK se posebej, no zdaj pa še mi.
Jejte krompir, ta je ziher halal...
Če bi upoštevali minimum etike, bi imeli veganski svet. Tako pa imamo klavnice in samo trpljenje.
Іščeš dekle za eno noč💋? Dobrodošli -> www.sex21.fun
ODJEBI, prasica smetarska !!!