Slovenija
30486 ogledov

Bi morala biti uskladitev pokojnin precej višja?

Komentarjev 33
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 07:35 20.februar 2025.

Vlada je sicer res uskladila pokojnine (govorimo o manj, kot 10 eur mesečno), ampak po drugi strani je pa uvedla nove prispevke in povišala obstoječe in pod črto so upokojenci na slabšem, kot prej. Enako velja seveda tudi za zaposlene, ...prikaži več medtem pa se oblastniki kopajo v denarju in si za več tisočakov zvišujejo plače. Banda pokvarjena!

• FejstDogaja 09:22 20.februar 2025.

Katere nove prispevke za upokojence je pa uvedla? Znižala je dodatno zdravstveno zavarovanje, ki bilo sicer že eno leto 50 evrov, ne 35.

Garancija 07:45 20.februar 2025.

Lahko bi povečali majhne penzije,uni ki imajo velike bodo imeli kmalu večje kot imajo nekateri plače.V farikah dobijo regres v glavnem vsi enako,tako bi morali dvignit tudi penzije,ampak vlada ima plašnice,in vidi samo naravnost in se sekira samo za svojo rit

Garancija 07:54 20.februar 2025.

V glavnem se pa čaka,da cela ogoljufana generacija pomre,da si bodo uni, ki nikoli niso nič ustvarili prisvojili vse imetje.kovasje

• FejstDogaja 09:25 20.februar 2025.

Če povečaš nižje penzije, v bistvu rečeš, da je vseeno, koliko je kdo prispeval, penzije so za vse enake. Imeli bi penzije bolj bogatih. Pa bi imeli tudi njihove prispevke?

• 1b4b659b447ea4423d635cd3962ce3b7184d62e4 07:13 20.februar 2025.

Taubi in njegova jata kradljivih pudljčkov, dela vse, da bi upokojence prikazala, kot največje bogataše, samo zato, da lahko sebi delijo denar od upokojencev!!!!

• herman3 08:18 20.februar 2025.

Kaj je bil Janša kaj boljši. Ravno zaradi njega so penzije tako nizke. Ampak vi tega ne morete razumeti.

• andrej084 08:40 20.februar 2025.

Hetman ti si idiot. Stalno Janez, zdaj je na obladti Golib, ki bi Janezove napake lahko odpravil, tako kot je udprabil vse njegobe zakone.

• sršen 09:02 20.februar 2025.

herman3 Reforma, ki jo je pred dobrim desetletjem izvedel takratni minister za delo Anton Rop, je – s soglasjem sindikatov in delodajalcev – v zameno za počasnejše daljšanje delovne dobe začela zniževati odmerni odstotek s 85 na 72,5 odstotka, ki ...prikaži več je ključen za višino pokojnine. To pomeni, da se pokojnine iz leta v leto znižujejo in bodo po ocenah ministrstva za delo leta 2025 nižje za približno 12,5 odstotka. »Dušan Semolič je že odgovoren za reformo iz leta 2000.

• FejstDogaja 09:24 20.februar 2025.

Kako pa sebi delijo denar od upokojencev? :)))) To me pa res zanima. Dejstvo je, d slovenske pokojnine rastejo hitreje od povprečja EU. Definitivno hitreje kot nemške. Na Hrvaškem so pol nižje!

• sršen 11:44 20.februar 2025.

FejstDogaja si znoru....

• Ender3 16:35 20.februar 2025.

Ja, troli so spet pod vplivom Nore24tv in norega avtorja prispevka, kjer so bili krivci vsi razen Zujf druge Jajotove vlade..

• Plavi-mil 08:21 20.februar 2025.

Tisti ukradeni 1% bo šel za nevidno delo kvazi umetnikov, raznih dojilj psov, bab z razrezano Slovensko zastavo na trebuhu, dedcev kateri v plenicah plešejo na Prešernovemu trgu, raznim kulturnim prostitutkam, katere se zadovoljuje s korenjem, foto pabu, itd. itd.,,, ...prikaži več vi pa še kar bluzite in zagovarjate to ptičjo vlado, namesto, da bi šli na UE in podpisali za zakonodajni referendum s katerim bi preprečili to krajo našega denarja , STARČKI IN STARKE STREZNITE SE ŽE ENKRAT !!!!!

• FejstDogaja 09:23 20.februar 2025.

Saj ni treba razglašat, da si SDS-ovec. Samo njihova tovarna laži bruha take.

• rd2dmk2 09:58 20.februar 2025.

plavi-mil ne bo šlo za naše, šlo bo za NATO in ostale prisklednike k orožarski industriji. raje pohiti pa prodaj bitcoine in kupi delnice barete, colta in smith/weson. ti bodo zdej bolj služili kot pfezer pred leti. ppa pejd pogledat ...prikaži več kaj danska politaka dela.. kupi , kupi , vse kupi, vse kar strelja in poka.

• Plavi-mil 10:26 20.februar 2025.

Ja vidiš RDMK... jaz že imam delnice , za razliko od tebe socilanega cuzialista, pa ne za orožje, ampak za moje in moje familje dobro.

• rd2dmk2 11:09 20.februar 2025.

oh ja plavi-mil kere delnice pa ? nvidia ? daj najprej preber kaj napišem nato pa globoko zajemi sapo in pejd koga vprašat kaj sem napisal. ti kar imej svoje delnice ,z negativnim donosom. in tvoja familija ti bo hvaležna.

• Ender3 16:31 20.februar 2025.

Plavi...ima argetinske kojne po imenu Libra. Njihov Milei podobno kot, velikemu JJ grozi sodni pregon..

• rd2dmk2 18:24 20.februar 2025.

no upam da ste zdej se naučil kako zgledajo kripto valute. mal donald mal melania mal takile tipi iz argentine. hecno pa je da je najbolj zaslužil pri tej argentinski nategi tip ki je že nategoval z kripto denarjem. me ...prikaži veče pa zanima kaj za boga je obsedlo danske politike da so se tako vrgli v nakupe orožja

• atamama 09:49 20.februar 2025.

Soseda pravi da penzije so nominalno čisto OK, samo 2x mesečno bi jih morali nakazati....

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 09:28 20.februar 2025.

Lopovska vlada,lopovi,lopovi.

• Ender3 16:25 20.februar 2025.

Samo zato, ker grbavega ni zraven. Z njim bi teklo med in mleko. Namesto mila pa, bi nam ponujal žajfo. To je domet njegovega razmišljanja.

luckyss1 13:48 20.februar 2025.

Zalaznik , očitno postajate populist z naslovi, ki z razlogom konkurirajo za naslov najbolj butastih, oziroma clickbait.. Bom jaz napisal ""Ali bi lahko bili vsi dohodki za tretjino višji"..Sram vas naj bo..

• rd2dmk2 10:01 20.februar 2025.

ajde dvignoi roko ta, ki je včeraj se drl v ljubljani skupaj z pavlom. no le pogumno, da ti vzamemo vsaj pol penzije. to pa zarad preventive, saj jo boš itak stran vrgel tistemu pavlu. pa bomo tvoj delež potali ...prikaži več med sabo, tisti, ki vemo za kaj jo ponucat.

• Plavi-mil 10:28 20.februar 2025.

Ja bi, za šank, kajne?

• rd2dmk2 11:02 20.februar 2025.

plavi-mil pa kaj je bolj da jest spijem en deci terana,, kot pa da pa pavel ? no ?

• Plavi-mil 13:12 20.februar 2025.

Podpis bi bil najboljši, moj je že evidentiran, v moje pokojninske prispevke, če bo dovolj pametnih ljudi, ne bodo več srali tvoji tovariši, kateri še danes iz hoste ven prihajajo , NE , zato pa upam, da preprečimo, da bi ...prikaži veča bi se ti kvazi umetniki iz leta v leto množili , tako, kot hostarji, NE !!!!

• rd2dmk2 18:29 20.februar 2025.

eh plavi si fouš, ker nimaš podobne ideje. in ne mi rečt da si preponosen da bi s takimi izdelki si ustvaril plačo in penzijo. ne srat s tem. kajti lahko da si policaj in svojo penzijo in plačo ustvarjaš ...prikaži večš s tem da te tepeš državljane. jest vam tole povem fouš sem tistemu pevcu, ki je zapel : nekoč bom star, in veš kakšne zgodbe bom lahko pripovedoval. in je s skladbo zaslužil miljone. a veš da sem mu fouš. zakaj se jest nisem mogu spomnit da bi to zapel.

• Plavi-mil 13:23 21.februar 2025.

Za tebe je Murko car, ti pa poješ v lazgošah ali pa v čebinah z rdečo zvezi na kapi.

• rd2dmk2 14:23 21.februar 2025.

plavi a sem kdaj trdil nasprotno. samo je pa problem za vas, ko bo hotel murko dodatek k penziji. potem pa ne bo več car, ampak booooo.....

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 10:16 20.februar 2025.

Še cigoti ne kradejo toliko da kot vlada RS.

• Ender3 16:19 20.februar 2025.

Saj cigoti in janšisti so eni te isti. Pa so že desetletja prisotni..

• silvo4 13:28 20.februar 2025.

Se pravi meni k hodim v sluzbo in zaslužim 1000 evrov se je plača dvignila za 1,9% se pravi 19 evrov tem istem upokojencu z 1000 evri pokojnine se je dvignila za 4,5 se pravi za 45 evrov iz davkov ...prikaži več zaposlenih gre za pokojnine !!!! Sanjski poklic UPOKOJENEC.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.