Svet
1608 ogledov

Biden: "To sem ukazal osebno!"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 14:30 12.januar 2024.

    Drugi Irak? Ali pa tretji, deseti, odvisno kdo šteje....

  • leonardo 12:11 12.januar 2024.

    To se pravi, če se dokončno sfuzla temu dementnemu starcu in se spomni, da bi bilo dobro spet nekoga bombandirati bo osebno dal ukaz in nikome ništa?

    • h4ck3r 12:46 12.januar 2024.

      Saj si zabija lepo en po en žebelj v svojo krsto. Žalostno je edino to da so volilci v največji in najboljši in oh in sploh demokraciji na svetu, že tako narcistični, da ne vidijo in vohajo dlje od svojega ...prikaži več nosa pa če bi jim drek nastavili tik pred nos. Mogoče pa le ne bo tako slabo, da se malo spremenijo razmerja moči in se mogoče enkrat spet zavejo svojih zmot.

    • Jernej65 12:48 12.januar 2024.

      Še dobro, da to naredijo američani, kdo drug tako nima dovolj jajc. Te teroriste je potrebno izbrisati z obličja zemlje. Kaj imajo za napadati tovorne ladje. Če jim ni všeč izraelsko pobijanje, se pa naj spravijo nad njih.

    • Avatar Gustl
      Gustl 13:06 12.januar 2024.

      Fuzla se vsem vam, kozjejebcem in putinojebcem.

    • leonardo 13:29 12.januar 2024.

      Ja kako Jernejček?. Če bi to naredil Putin, ti pa spet ne bi bilo prav. Temu gotovo ne bi rekel, da ima jajca. Nad tvoj8im zadnjim stavkom sem pa navdušen in ti dam plus. Ampak samo za zadnji stavek. Gusti, ...prikaži veči, ali si ti mogoče zoofil?. Samo vprašam.

    • a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 13:30 12.januar 2024.

      Jbg, "demokratične" države so se odločile, da bodo židom držale štango pri genocidu nad Palestinci. S tem so postale udeleženke v vojni. Naj nosijo še posledice.

    • Jernej65 13:52 12.januar 2024.

      leonardo, če se Putin spravi nad te teroriste, ki napadajo ladje mi bo sigurno bolj prav, kot pa da izvaja agresijo nad Ukrajino, tako kot Netanjahu nad Palestino. Nisem ti, da bi ene agresorje podpiral druge pa obsojal. Američane pri ...prikaži več podpori Netanjahuja ne podpiram, podpiram pa njihov napad na teroriste, ki napadajo ladje.

    • alojz73 16:43 12.januar 2024.

      Najprej Dementni to ni ukazal,ker sploh ne ve kje je Jemen,drugo tega potomca migranta Sunaka pa čimprej spakirati nazaj v Indijo.

    • h4ck3r 08:53 15.januar 2024.

      Jernej65...imaš prav...naj se vsi spravljajo nad teroriste in vse, ki imajo podobno mišljenje. Me pa zanima kaj imajo navadni državljani tukaj? Tako Palestinci, Ukrajinci, Rusi in še bi lahko našteval afriške, azijske ali celo južno ameriške države. Ja vojna ni ...prikaži več fer in vsak udari tam kjer najbolj boli, ali ne? Saj amiji delajo tako posredno in neposredno, ker pač lahko. Ostali pač niso "glupi" in kje najbolj današnje države? Pri denarju. In kako ga služiš? S trgovanjem.

    • Jernej65 09:23 15.januar 2024.

      h4ck3r, ves svet je zmešan. Udrihaš po amijih, kot svetovnih policajih. Res delajo veliko svinjarij, ker jih tudi morajo, da brzdajo ponorele Arabce, Afričane... Ne želi si prevlade in kot svetovne policaje le te. Še kolcalo se ti bo po ...prikaži več amijih, če ti že ne bo prej kdo od le teh odsekal glavo. Sedaj še vsaj imamo nekaj malega demokracije in svobode, ne želi si, da bi svetu vladali podobni kot vladajo Aufganistanu, Iranu, Jemnu, Rusiji, Izraelu...

    • h4ck3r 09:55 15.januar 2024.

      Prvo vprašanje je zakaj sploh rabimo svetovnega policaja oz. kdo je sploh izumil to poimenovanje? Zakaj Evropa ne bi mogla postati in ostati samostojna? Imamo vse kar je potrebno za to, vključno z jedrskim orožjem, torej zakaj se klanjati nekomu ...prikaži več tretjemu? Samostojna drža in neomajnost nas lahko naredi na dolgi rok trdnejše, ker oklevanje in prehajanje med Kitajsko, Rusijo in Amiji nas dela samo šibke. Pa pustimo že enkrat j... slabo vest na strani.

    • Jernej65 10:29 15.januar 2024.

      h4ck3r, Evropa je po 2 svetovni vojni preveč zanemarila lastno obrambo. Nemčija se ni smela oboroževati, ostali del Evrope se je pa podredil Natu. Čez noč se ne da veliko spremeniti. Že Tramp je v prejšnjem mandatu dal vedeti, kako ...prikaži več hitro lahko Evropa ostane brez zaščite. Upam, da bo v naslednjih letih Evropa začela graditi neodvisno, lastno obrambo. Vendar bo to trajalo vsaj kakšno desetletje ali še več. Dobro je pa imeti Ameriko na svoj istrani, saj je ta bila zgodovinsko vedno naš zaščitnik.

  • sandi76 19:12 12.januar 2024.

    "Vodja hutijev Abdel Malek al Huti je po poročanju CNN zagrozil, da napadi ne bodo ostali brez odgovora." A bejž ? Pa kdo je že koga napadel in začel z raketiranjem ladij ??? A zdaj pa, ko je fasal po ...prikaži več fasal po nosu, joka da to ni pošteno ? Isto kot Hamasovci, najprej izstrelijo cel kup raket nad Izrael, ko pa fašejo dobro dozo nazaj, jokajo da to ni lepo !!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.