Slovenija
50006 ogledov

Od danes dalje novo na trgu z gorivom: To se bo zgodilo s cenami

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 15:21 30.september 2020.

    Škodljiva poteza vlade. Zdaj bomo še izgubljali čas z iskanjem kje nas bodo pri gorivu manj nategnili in se dodatno dlje vozili po gorivo. Že prej so trgovci imeli možnost tekmovat z nižjo ceno od omejitve. Da ne govorim o ...prikaži več Vizjakovi sramoti z nakupom Petrolovih delnic.

  • popokatopetl 22:44 30.september 2020.

    > "to je eu direktiva in tudi v avstriji je trg prost ..." ------------------- To ni EU direktiva. Ne verjamem da je za vsako stvar prost trg dobra ideja oz se je že mnogokrat izkazalo da ni, zlasti če ni ...prikaži veči prave konkurence. Za razliko od Avstrije tudi nimamo močne konkurence med ponudniki, Petrol je daleč spredaj, še posebej na boljših lokacijah, edini drugi omembe vreden je OMV, ostalih je vseh skupaj za vzorec.

  • Avatar ovca
    ovca 16:33 30.september 2020.

    Koliko casa bomo se gledali te komediante na vladi?

    • Avatar praufo
      praufo 18:26 30.september 2020.

      ne vem kaj ima to veze s cenam na pumpah ... katerakoli vlado ne bo spremenila nič, torej cene so take kot so

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 17:08 30.september 2020.

    Petrol obvladuje stranka SD in sedaj boste videli kaj pomeni pohlep!! Ko je ta vlada držala ceno pri 1 evru ste jo kritizirali sedaj,ko bodo ceno dvignili trgovci pa boste tiho saj so vaši levi in oni delajo v svojo ...prikaži več korist to vas nebo nič motilo!?

  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 16:06 30.september 2020.

    Dokler ne bo spremembe volilnega sistema, kjer kriminalci nimajo pravice volit, biti izvoljeni ter jim je po prestani kazni za vse večne čase prepovedano delovanja v politiki, se bo to dogajalo tudi v bodoče. Delovanje v politiki je potrebno prepovedati ...prikaži več tudi nesposobnim politikom kruhoborcem, politikom, ki izstopijo iz stranke, se presedejo med neodvisne in politikom, ki v posmeh volilcem zaradi škodljivih odločitev z nasmehom sprejemajo politično odgovornost.

  • DesnaResnica 08:13 01.oktober 2020.

    Levičarski cajtng je pozabil izračunati (morda ne zna) koliko več denarja bo priteklo v državno blagajno zaradi povišanja marž (kapitalski dobiček podjetji). Ni potrebno samo pljuvat pa lagat o izgubah... Kar naredijo levaki je za vas levi cajtng vse najboljše, ...prikaži več zato ker imate koristi. Gre se vam le za lastno korist, morali pa bi biti na sredini in se ne postavljati na nobeno politično stran!

  • Avatar praufo
    praufo 18:28 30.september 2020.

    to je eu direktiva in tudi v avstriji je trg prost ... ne se razburjat, tako pač je

  • Avatar praufo
    praufo 18:24 30.september 2020.

    na AC je cena taka na lokalnih pumpah je seveda cena nižja ... ne vem v čem je problem, pač take so cene ... če ti ne paše pač ne kupiš, omv je glavni šerif AC, pa cene so zelo ...prikaži več visoke ... no in kaj zdaj ... pač tako je, kot je ... to je povsem normalno

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.