Svet
31 ogledov

Blokirali ceste zaradi beguncev v Calaisu

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sprehajalec 09:47 06.september 2016.

    Pojdiva dalje, ker kmalu bodo primerki kot ti skenirani in shranjeni na arhivske diske. Za opomin prihodnjim rodovom. 4. Gradnja zidu je tehnično zelo zahtevna in tudi zaradi flore in favne zelo škodljiva za naravo, saj je vecina meje v ...prikaži več gozdu ali poljih. - Na Madžarskem pa ni? Z žico pokriješ ključne prehode, v dolžini, ostale odseke kriješ z droni, senzorji, IR kamerami ter solzilcem. Ker so prihajajoči veliki ljubitelji narave in flore in favne, jo je verjetno treba ohraniti za njih. 5. Zakaj ne izvajajo letalskih čarterjev? zaradi takšnih kot si ti v vladah in kao nevladnih organizacijah. Ker mora biti zadoščeno pogoju, da ga namembna država hoče, kar pa ga ne, če sploh je to, za kar se izdaja. primer je tisti kenijec ki je s štango počil na Dunaju tisto žensko. 2x ima prepoved vstopa v Avstrijo. lahko je tam, ker ga ne morejo deportirati, ne sme pa več nazaj noter. Ostal bi torej pri nas. Advokati Jakec in dober denar za te zadeve.

  • sprehajalec 20:06 05.september 2016.

    Logična posledica njihove večje koncentracije in nesposobnosti liberalnih vlad pri soočanju s to težavo. Zgodovina je poznala takšne primere, sledijo roparski vdori in napadi iz območja, ki ga imajo pod kontrolo na sovražni teritorij. Zgodovina je zabeležila Atilo Huna, ki ...prikaži več mu je Rim potem plačeval davek, da ni ropal po njihovem ozemlju. Ker orožje, ki ga "dovoljuje" liberalna Europa v tem konfliktu je povsem identično, kot takrat. Noži, mačete, kamenje....

  • sprehajalec 20:30 05.september 2016.

    Avstrijci so dali statistiko na plan, za prva pol leta 2016. 11.158 azilantov od skupaj približno 85.000 v Avstriji, jih je bilo v prva pol leta delikventnih; Telesni napadi, delikti z drogami in spolni napadi. V celem letu 2015 pa ...prikaži več vseh skupaj 15.263.

  • sprehajalec 23:08 05.september 2016.

    Kaj greva po točkah? 1. Slovenija trenutno ne vojasko ne policijsko ne gradbenisko ni sposobna tega kar je storila Avstrija tudi za nas na zahtevo sestrske Nemcije. Odgovor: Makedonija pa je bila sposobna letos, pa Madžarska. Slovenija pa ni, če ...prikaži več te čitam. 2. Vse, razen Sirijcev lahko po prvem manjsem deliktu posljemo z avionom nazaj. za vecja dejanja visoke zaporne kazni. bo hitro mir. - Ha, ha, ha, Francija ni uspela, Avstrija ni, Švedska ni, Nemčija ni, ha, ha, ha. Slovenija pa bo, pa to z avionom, (smeh je za oktavo višji) hi, hi, hi, .... 3. o ubije versko fanaticnost, visoko rodnost in migracije.... ko bom gledal kombije natrpanih nemških Turkov ob autobanu z desetimi mulci, na poti na jug na počitnice, se bom spomnil nate pa na rodnost..

  • nizakej 19:56 05.september 2016.

    Napalm.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:56 05.september 2016.

    Če strpaš toliko različnih narodnosti skp v en kamp ne morš pričakovat miru. Tle so skp afganistanci pa iračani k se na smrt sovražjo že desetletja če ne stoletja in so smrtni sovražniki. ..ne morš se tko it. To je ...prikaži veče šlamparija amaterska organizacije prebežnikov. Ne gre za nemogočo situacijo; gre enostavno za šlamparijo. Dejte vojake vprašat kako s trdo roko uporabit korenček in palico. Pa boste vidl da nimate pojma.

  • dd 08:25 06.september 2016.

    "Pribežniki" so prišli v Evropo z namenom, da jih bomo preživljali. Če željenega ne dobijo z lepa, bodo pa to dosegli na svoj način. S krajami, grožnjami, napadi,..Le kaj ste mislili, ko ste hodili pohajat v Afriko in vzhod.. ...prikaži več in tam podarjali denar in priboljške tem osebkom? Ti osebki sedaj mislijo, da nam pada denar dol z neba in tega hočejo tudi oni. Ampak imeli bi zastonj, brez dela.

  • stanekos 10:26 06.september 2016.

    v tvojo glavo bolno, bolnik.

  • kapibara 11:32 06.september 2016.

    @sprhajalec ob 23.15.. in sedaj si zamisli vse te, ko so videli po TV , v vaški gostilni, reklamo za Viskas z različnimi okusi.. !! oni pa na "0"..

  • dragec 09:56 07.september 2016.

    ČE SI NEPISMEN

  • Zmago 15:15 07.september 2016.

    zdrahec ne sodi drugih po sebi ! ;-)))

  • sprehajalec 23:15 05.september 2016.

    Organizacije prebežnikov? ha, ha, ha, samo še smejem se vaši naivnosti fantje pa vašemu poznavanju sveta od Zambratije do Graza. Najprej nehaj z uporabo naziva prebežnik. Pred kom? Kenijci? Maročani, Alžirci, Afganistanci, Senegalci, Pakistanci? Pred kom prebeg? Jaz ti ...prikaži več povem. Pred prenaseljenostjo doma in nezmožnostjo kakršnegakoli zaslužka posledično. Napaka Europe je bila, da je odstopila od kolonializma v teh državah. Z trdo roko bi danes imel stotine Singaporov. Tako imaš pa stotine prenaseljenih greznic, pa kao prebežnikov iz teh greznic.

  • jakec1575 23:58 05.september 2016.

    ideja o letalskih carterjih se je nanasala na celotno evropsko podrocje ne na Slovenijo. zakaj tega ne izvajajo ne vem. če prekrsis zakone izgubis pravico do azila, gres v zaprt oddelek za izgon pa ni incidentov, kot se je zgodil ...prikaži več v franciji z obglavitvijo. zakaj se dopuscajo taksne napake v državah s tradicijo sposobnih policijskih sil?? ne mene sprasevat. v luci ustrahovanja volivcev? Ne vem. 3 tocke ne komentiram, ker si sijo gladko zmislil. vecina ljudi, ki na zahodu doseze standard ima v povprecju 2 otroka. tudi muslimanske druzine. gre za visto civilizacijsko razvojni efekt.

  • Zmago 07:24 06.september 2016.

    Podpis !

  • Zmago 08:22 06.september 2016.

    jakec1575, daj ti se spelji tja dol, pa jim tam dvigni standard, talaj kondome, v njihov čaj pa vsipaj brom (kot v JNA), ................. Ti bi pa jih v Evropo na milijone in jim pri njihovem znanju in navadah DVIGNIL ...prikaži več STANDARD ??? .......\s\s....,kako strašna slepota je človeka. ;-\

  • sprehajalec 20:34 05.september 2016.

    In če to prenesemo na našo populacijo, bi pomenilo, kot da bi naprimer 262.500 Slovencev zagrešilo v prva pol leta 2016 enega od teh treh deliktov. Statistika ne laže, lahko jo skrivaš v predale, na koncu številke vseeno povedo svoje.

  • jakec1575 21:44 05.september 2016.

    Slovenija trenutno ne vojasko ne policijsko ne gradbenisko ni sposobna tega kar je storila Avstrija tudi za nas na zahtevo sestrske Nemcije. zato bodi vesel. Pisete tukaj vsi, zaprite slovensko mejo streljajte. streljati ne smemo. nismo Rusija, niti ZDA, niti ...prikaži več Kitajska, niti Turcija. Evropo zavezujejo dolocene sprejete listine, ki scitijo tudi nase dostojanstvo. Vse, razen Sirijcev lahko po prvem manjsem deliktu posljemo z avionom nazaj. za vecja dejanja visoke zaporne kazni. bo hitro mir. Enakost pred zakonom in resevanje vojnega obmocja ter gospodarske priloznosti. vse ostalo je metanje denarja stran. ne bo resilo problemov. edino, kar resi tovrstne probleme je ustvarjanje zivljenjskega standarda. To ubije versko fanaticnost, visoko rodnost in migracije. Evropske elite kradejo in tolcejo 80% dobicke, srednji in nizji razred pa se gre okope in rasizem.

  • jakec1575 23:54 05.september 2016.

    točka 1. med Slovenijo in Hrvasko je 670km meje med Makedonijo in grčijo pa 246 km. de facto nimamo dovolj enot, da bi zavarovali mejo. a ti to hoces ali ne. lahko se javis. policija rekrutira. Gradnja zidu je tehnično ...prikaži več zelo zahtevna in tudi zaradi flore in favne zelo škodljiva za naravo, saj je vecina meje v gozdu ali poljih. tocka 2. Švedska je nekriticno uvazala vec kot je zmogla. ni izvajala nobene resne varnostne politike in sama ogrozala svojo varnost. Žep in to koncni. Francija ima večino uvoza iz kolonij in ne begunstva zaradi politike prostega dostopa do maticne francije. v nemcijo je povabila angela, avstrija pa niti ni imela izbire.

  • sprehajalec 10:03 06.september 2016.

    Letalski čarterji jakec? Sedaj ti povem, ne morejo jih deportirati jakec, zaradi takšnih kot ti. Ker jih namembne države nočejo nazaj. Pa jih nimajo kam voziti. Zadnjič so nemci poskušali dva, so spravili na avion in sta začela tako kričati, ...prikaži več da so morali deportacijo prekiniti in se zopet sprehajata po Nemčiji. Tisti kenijec, plastični kirurg s štango na Dunaju, ki je ubil žensko je imel 2x prepoved vstopa v Avstrijo. ne morejo ga dobiti ven, če pa bo prišel, ga bodo zavrnili. Ostal bo pri nas. Advokati jakec in dober denar iz tega naslova ne omogočajo premika. Izraelci imajo dobro urejeno. Dogovor za dober denar s tretjo državo v Afriki. Tam pa potem... 5. Muslimani in otroci? (Bošnjaki so izvzeti, ker gre za autohtone Europejce z Europskimi navadami). Ne govori mi, leta jih opazujem po nemških počivališčih. Za njih je to idealno okolje, razvili so način razmnoževanja na socialno pri gostiteljih. Gostitelji pa tupasto gledajo. in nimajo otrok, če mislijo, da bo težko za njih, če jih b

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.