Slovenija
49 ogledov

"Blokupacija" ministrstva za delo

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 09:12 18.junij 2012.

    Gibanje 15o postaja neko ideološko gibanje ki uporablja podobni besednjak kot so ga uporabljali bivši komunisti po drugi sv. vojni. Neposredna demokracija, kaj si s to besedno zvezo sploh razlagajo in kako si to zamišljajo. Ali je to alternativa parlamentarni ...prikaži veči ureditvi ? Bo vsak soodločal ovseh političnih vprašanjih v državi. Nas bo dva miljona sedelo v vladi? Ali bomo cele dneve sedeli pred računalniki in preko interneta odločali o vsem ? V glavnem popolna utopična ideologija, kot je pač značilno za levico. Namesto, da se derete pred ministrstvom raje začnite razmišljat o lastni podjetnosti in delu.

  • 1111 11:31 18.junij 2012.

    ...torej ti sediš v vladi in se bojiš za stolček...kar !!! ...zelo te moti levica, ker kot izgleda imaš velik kos pogače z desne strani...da se ne boš prežrl, pazi, ponavadi nastopijo želodčne in črevesne težave...če ne gre samo, dobiš ...prikaži več nekaj da te reši......zelo pameten si, kot naša vlada...lastna podjetnost...pogoji so enkratni, samo še v vašo stranko se moram vgnezdit, srat po drugih in pol mogoče, bo nekaj drobtinic tudi zame...ma va cagar!!!

  • Stolp 14:07 18.junij 2012.

    Če bi res vedeli kaj delajo bi šli protestirat pred vlado, NLB, BS in sodno palačo. V teh institucijah sedijo pravi lopovi. To jim je že Hočevar, tu na tem vsaj rahlo(če ne že močno) levo usmerjenem portalu povedal.<br ...prikaži več />Da sploh ne govorim o tem "lucidnem modelu" neposredne demokracije. Pesek v oči za naivne ljudi. Pa sploh ne mislim da je sedanji sistem idealen. Ampak to kar oni ponujajo je eno navadno prodajajnje megle. Ne glede na to ali so levi, desni, straight ali gej... ;)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.