Na policiji zagotavljajo, da redno spremljajo vse varnostno zanimive dogodke, ki jih smiselno razvrščajo in povezujejo v sklope ter analizirajo....blablablabla
ne razumem. dars ima kamere povsod, petrol tudi. ko zaznajo nepridiprave, posljejo 2 varnostnika v to smer. kmalu bo mir.
dars ma kamere da lahko objavlajo kaksne guzve so.....Petrol pa ima kamere z anadzor in mobing nad zaposlenimi.
S pendrekom preko hrbta, samo ne pred kamero...
Cigani, JUgoviči, Bolgari, Romuni.
Same male ribice! Nic omembe vrednega….
Iz majhnega zraste veliko.
Mamo romune in bolgare…male ribe….pol je tle ferstajn s svojo lopovsko kompanijo….in glavna riba je DARS!
Mene bolj skrbijo tele tolpe!!! https://theworldwatch.com/videos/1634090/illegals-storming-the-beach-in-spain-is-unbelievable/
Še vedno imate radi eu in nato?
Kaj ima to veze z NATOm? Jaz ga imam še vedno rad.
posledica pomanjkanja policistov. minister pa čoha jajca.
Mene bolj zanima, koliko takih barab uspejo prijeti in sedijo ?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Na policiji zagotavljajo, da redno spremljajo vse varnostno zanimive dogodke, ki jih smiselno razvrščajo in povezujejo v sklope ter analizirajo....blablablabla
ne razumem. dars ima kamere povsod, petrol tudi. ko zaznajo nepridiprave, posljejo 2 varnostnika v to smer. kmalu bo mir.
dars ma kamere da lahko objavlajo kaksne guzve so.....Petrol pa ima kamere z anadzor in mobing nad zaposlenimi.
S pendrekom preko hrbta, samo ne pred kamero...
Cigani, JUgoviči, Bolgari, Romuni.
Same male ribice! Nic omembe vrednega….
Iz majhnega zraste veliko.
Mamo romune in bolgare…male ribe….pol je tle ferstajn s svojo lopovsko kompanijo….in glavna riba je DARS!
Mene bolj skrbijo tele tolpe!!! https://theworldwatch.com/videos/1634090/illegals-storming-the-beach-in-spain-is-unbelievable/
Še vedno imate radi eu in nato?
Kaj ima to veze z NATOm? Jaz ga imam še vedno rad.
posledica pomanjkanja policistov. minister pa čoha jajca.
Mene bolj zanima, koliko takih barab uspejo prijeti in sedijo ?