Kako bo Janković brzdal takšne apetite? Malo meni malo tebi pa se malo meni... odgovor na vprašanje ;)
SLOVENCI, uprimo se komunajzarski mafiji in jim recimo dokončni NE!
: ))) požrli se boste v gnevu in lastnem dreku v sovraštvu do Jankovića. Med tem pa je nas vse več in vse močnejši smo.... :)))))))))
TLE GOR JE SAMA RUMENA SODRGA.
JAKI,POPUŠI GA PRIVATU...
ne ta je rezerviran za tvoja usta troprsti...
eni vidijo problem druge vlečejo geni...vseeno vprašajmo se od kje Jankoviču toliko denarja??
trofazni ali lahko vi živite drugač kot da žalite?? Jaz neverjamem da lahko delate drugač kot delate...geni so geni!!
izrodek v pravem pomenu besede, ma, tis pezde!
navzven se sveti..znotraj pa vakuum..kaj je to?!?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Kako bo Janković brzdal takšne apetite? Malo meni malo tebi pa se malo meni... odgovor na vprašanje ;)
SLOVENCI, uprimo se komunajzarski mafiji in jim recimo dokončni NE!
: ))) požrli se boste v gnevu in lastnem dreku v sovraštvu do Jankovića. Med tem pa je nas vse več in vse močnejši smo.... :)))))))))
TLE GOR JE SAMA RUMENA SODRGA.
JAKI,POPUŠI GA PRIVATU...
ne ta je rezerviran za tvoja usta troprsti...
eni vidijo problem druge vlečejo geni...vseeno vprašajmo se od kje Jankoviču toliko denarja??
trofazni ali lahko vi živite drugač kot da žalite?? Jaz neverjamem da lahko delate drugač kot delate...geni so geni!!
izrodek v pravem pomenu besede, ma, tis pezde!
navzven se sveti..znotraj pa vakuum..kaj je to?!?