Slovenija
29 ogledov

Bomo oktobra obstali na cestah?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Veteran 19:00 06.september 2013.

    In zakaj naj bi prevozniki zapirali ceste in ovirali večino nedolžnih državljano. V kolikor si bi privoščili tako nasilno dejanje, ki je v prvi vrsti uperjeno tudi proti nedolžnim državljanom bi jih potrebno dobro sankcijonirati in tudi nasilno odstraniti iz ceste!

  • privat 20:26 10.oktober 2013.

    bratuškova pa hoče neke spremembe...koga ona vleče za nos???

  • Trovlak 21:10 06.september 2013.

    Jaz sem z njimi (pa nisem tovornjakar). Naj le izberejo kakšen drug in boljši datum, po možnosti, ko bo v Slovenijo prišel kakšen "visok" predstavnik iz tujine, 1. november, dan državnosti ipd. Če je vojna, je vojna za vse. Zame, ...prikaži več, zate, za vse. Vsake toliko časa moramo vsi doživeti tovrsten kolaps.

  • privat 20:17 10.oktober 2013.

    neverjamem da država ali politiki mislijo rešiti problem uspešnega prevozništva. Mislim da se gre tukaj za prisiliti državo ,da se nebo vmešavala v poslovni svet v transportu. Poglejmo eno stva...transport plačuje svoje delovce v centih po kilometru in ne po ...prikaži več dnevu ali da izplačujejo številne nadure še manj pa da odvajajo davek za te številne nadure. Kar je v vsakem primeru nezakonito in celo sužensko obarvano!! zanimljivo je da to sodišča v neštetih primerih ve in nič ne ukrepa ...le zakaj noče ukrepati???Strogo verjamem da je to najbolj organizirana mafija v državi. Vsekakor so tukaj tudi dobri naši stari politiki ,ki so našo državo pripeljali v stečaj..in se še vedno v politični sceni.Drugo pa je zelo pomembno tukaj ne štrajko tovornjakarji oz. vozniki,pač bogati delodejalci..z drugimi besedami miljarderji.No seveda da obstajajo izjeme in vsekakor tudi revni mali s.p.-ji.

  • privat 20:25 10.oktober 2013.

    to so navodila stricev iz ozadja da naredijo zmedo in prestrašijo še tisto malo poštenih politikov .Strici iz ozadja,ki so lastniki velikih mogočnih transportnih oz. špedicijskih firm pa silijo druge politike k razmisleku ,da lahko transport še vedno dela nezakonito ...prikaži več in sužensko do svojih delavcev. Kot da niso imeli dovolj časa ..od leta 91 dalje se neizplačujejo več dnevnice v obliki 100% po zakonu ali nadure in stem tudi davki ki so vezani na to. Da neomenjam dopusta, minimalnih plač za maximalno možno oz. lahko rečem tudi sužensko delo.Vse to nekdo pobere in to se ne steka v državno blagajno.In kdo je kriv???Ja vedno eni te isti ,tisti ki še danes vladajo oz.so strici iz ozadja!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.