Trajnostno

Bomo za plastenke plačevali kavcijo? Vlada je odločila

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 19:22 27.avgust 2026.

valda ni potrebn...ja nebodo svojim odvzeli moznosti onesnazevanja okolja...oz. natancneje kurjenja plastike v pečeh!!!

• Jernej65 00:17 28.avgust 2026.

Zbiranje plastike za Janezovce ni problem. Je Tramp reku, da je to potrata časa.

• AnzeSmolej 05:37 28.avgust 2026.

V Avstriji imajo to od letos in je bilo ogromno porodnih težav na zatečku in je trajalo nekaj mesec a danes sistem deluje. Je pa njihova verzija zakona povzrocila ogromno težav za podjetja, trgovine , vse ki prodajajo plastenke. Strošek ...prikaži več za podjetje je kar zajeten vsak mesec , a se bo čez leto ali dve uravnovesil. Vsekakor, če se le da je treba najti bolj človeško rešitev. Pozitivno pa je da klošarji pobirajo sedaj plastenke povsod iz smeti,kjer jih je veliko, in zaslužijo lahko kar nekaj €.

Suli 05:42 28.avgust 2026.

In spet je zmagal "kapital" 😎 Dokler jim mi (ZASTONJ!) pridno ločujemo odpadne surovine ni interesa, da bi kdo drug imel kaj od tega 🙄 Besede zeleno, trajnostno, itd. so le mešanje megle - prikrivanje izvora dodatnega dobička 😇 Na ...prikaži več položnici za smetarino se prav nič ne pozna, če mi vestno ločujemo odpadke - "surovine" 🤐

• marko8539 02:29 28.avgust 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• rd2dmk2 21:24 27.avgust 2026.

ločeno se zbere 80 % platenk . pa to je največji vic od dinozavrov naprej. kako le če so pa plastenke in pločevinke skupaj v isti kanti. in kako se jih loči ? a se jih mar da skupaj reciklirat ...prikaži večt ? edin kdor zbira čiste pločevinke je dinos. in tam zelo ločujejo pločevinke od konzerv. kar ni isto ! jok drageci moji. p.s. a veste da imate še celo problem slovenskih pločevink za pivo in nemških pločevink za pivo. eno so iz aluminija druge pa iz železa. no kako jih ločujete vladni bukselni.

• oneh 23:15 27.avgust 2026.

Si že slišal za sortirne centre za ravnanje z odpadki ali vidiš zgolj Janšo? Tisto kar vržeš v smeti in konča v smetarskem avtu gre v tak zbirni center, kjer se strojno in/ali ročno sortirajo odpadki.

• damjan01 19:10 27.avgust 2026.

vse prišleke je treba naučit slovensko brat in razumit takoj bo bolši rezultat z smetmi

• 4krogci 19:25 27.avgust 2026.

glej zivim na vasi...okoli mene sami avtohtonci cistokrvni domaci, ki na vseh volitvah obkrozajo samo sds in nsi....amak nebos verjel njim je lazje vrzt plasticno embalazo v pec na drva, kot pa jo vrzt v kanto za embalaz pred hiso, ...prikaži več ceprav plačujejo tudi odvoz tistih smeti.....in pol to veselo smrdi vsak dan!

• BenX 20:47 27.avgust 2026.

Damjan, sodeč po tvojem pisanju in slovnico ti tudi nisi ravno čistokrven. 🤭

• Ender3 21:14 27.avgust 2026.

Damjan Saksida problem režuje z razumevanjem slovenskega jezika. Medtem, ko se večina izpostavlja z znanjem tujih jezikov.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.