Svet
40503 ogledov

Bomo že kmalu morali vsi zamenjati plačilne kartice?

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 19:56 07.april 2025.

Skrajni čas. Evropa se mora osamosvojiti od ostalih , imeti lastno vojsko, plačilna sredstva itd.

• atamama 21:31 07.april 2025.

Pri nevoljenih odločevalcih je to smrtna obsodba...

• Ender3 22:02 07.april 2025.

EU se ne bo osamosvojila dokler ima sredi Nemčije ameriško vojsko. O vsem ključnem odloča NATO in ZDA kot glavnega projektanta

• FejstDogaja 08:17 08.april 2025.

Skrajni čas!

• bobubob 18:54 07.april 2025.

Nemalo ljudstva pa si želi, da bi njihove države opustile EU. In zaradi takih monopolizmov jih je vsak dan več. Strukture, postavljene in delujoče v nasprotju z zdravo pametjo nimajo bodočnosti. Laž kot njihov temelj je garancija za to.

• Jernej65 00:01 08.april 2025.

Čas je že, da Evropa odraste in začne sama skrbeti za svoje finance in ne da drago plačuje druge, da preštevajo evropski denar. Glede na zadnja dogajanja v svetu je vse bolj nujno, da se Evropa vojaško in denarno postavi na lastne noge.

• atamama 21:35 07.april 2025.

Poslušamo kako so projekti realizirani iz EU sredstev. Tudi ta kartica bo projekt iz EU sredstev. In od kje hudiča so EU sredstva prišla? Iz mojega žepa. Torej meni vzamejo in potem se moram jaz boksati za moj denar z ...prikaži več drugimi.... Recimo obnova vinogradov, EU sredstva niso bila dodeljena SLO temveč Hrvaški... In mi budale še vstrajamo v tem zakonu?

• niloda 18:53 07.april 2025.

Pravilno - čimprej. Pa petrodolar tudi ukinit.

• Ender3 21:56 07.april 2025.

Prav bi bilo in vse gredo v tej smeri..

• ico7 02:36 08.april 2025.

Aha, ti bi rublicka WC rolo!???

• Ender3 22:16 07.april 2025.

Pazimo se taista komisija nam v oktobru pripravlja uvedbo digitalnega €. Če bo tako kot se ga ti birokrati predstavljajo se nam zelo slabo piše..Izgubili bomo monetarno, finančno svobodo. Domače banke in BS bodo izgubile pomen vse bo nadzorovano in ...prikaži več vodeno iz ECB..Demokratična politika EU se vidno spreminja v centralizirano avtokracijo..Ironija vsega pa, da to izvajajo birokrati unije, ki spoh niso bili izvoljeni in nimajo mandata evropskih volilcev..

• ico7 02:42 08.april 2025.

Ujjj, tu imas pa prekleto prav‼️🤑🤑🤑Pa se v 15min. mesto te zabijejo in samo „posodijo“ strik za obesiti, ker si ze zapravil za ta mesec dovoljeno sumo‼️

Slayer 06:26 08.april 2025.

Ender, res je, ampak večina ovc tega ne vidi,važno, da se derejo slava ukrajini in navijajo za oboroževanje in stremijo k agresivni politiki ,ki pa vemo kam to vodi!!!

• FejstDogaja 08:19 08.april 2025.

In kaj so nam naše banke prinesle dobrega v primerjavi z EBC???? In katera banka je sploh še naša? Saj je vse prodano!

• AnGus 21:14 07.april 2025.

Nekoč je bil EuroCard, ki pa se je hitro združil z MasterCard...

• Ender3 21:54 07.april 2025.

Se bo pa razdružil. Saj se ve kdo je bil rnostranski pobodnik združitve. Od leta 1944 imajo v rokah škarje in platno finančne in ekonomske politike. Sedaj ko se jim bliža konec pa, Trump izjavlja, da so bile ZDA vseskozi izkoriščane..

• galoper 20:36 07.april 2025.

Dobra ideja, ki bi ji dodal kandidaturo za pomembno mesto v EU

• ToSmJest 11:30 08.april 2025.

Kaj pa mi, ki smo solastniki (delničarji) Vise in PayPala? Politiki nas s tem sranjem stanete čisto preveč.

• Jaroduy121 19:00 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.