Kuža je star in ne ve kdaj bo poginil. Po pravici povedano . pri naši hiši so dosedaj vsi psi umrli in vsak je odnesel košček mojega srca v nebesa , ker si jaz nebes brez psa ne znam zamisliti
No, vsaj čakalnih vrst ni, kot v zdravstvu. Ko bo tam le se biznis, jih tudi ne bo, le za nekatere bo le še evtanazija. Najbrž so pripravljalci zakona tudi to imeli v mislih.
Najbolje bi bilo, da ga evtanazira, ker ta pes zagotovo trpi in nima nič od takšnega življenja, samo podaljšuje mu agonijo. A je to humano? Moje mnenje.
Tako kot nas lupijo Banke nas ne lupi nihče. Se je kdo že javno izpostavil ali to ostaja neznanka. NLB do sedaj 274 miljonov čistega dobička. Odkod se javnost ne sprašuje..
Pravilno, kdo vam pa je vsilil psa? Nihče, sami ste se odločili zanj. Dovolj imam pasjeljubcev, ki samo jamrate, ne zanima pa vas to ,kar moti tiste ki nismo tako navdušeni nad njimi. Povsod pasji iztrebki, celonočno lajanje, na sprehod… ...prikaži več jih vodite brez povodcev, na podeželju ne moreš na sprehod, da te kakšen pes ne napade........
Posvečeni lopovi. Za ljudi in živali.
Kuža je star in ne ve kdaj bo poginil. Po pravici povedano . pri naši hiši so dosedaj vsi psi umrli in vsak je odnesel košček mojega srca v nebesa , ker si jaz nebes brez psa ne znam zamisliti
Kdor je dal minus, ni vreden, da bi ga pes poscal.
mahatma2 velik 👍 in moj poklon !
To je že kar leta in leta praksa pri veterinarjih. Tudi meni se zdi skregano z zdravo pametjo ampak povsod je v stilu; zakaj ne bi, če lahko.
Pravilna ugotovitev avtorja, lupljenje koristnikov storitev je odraz monopola!
No, vsaj čakalnih vrst ni, kot v zdravstvu. Ko bo tam le se biznis, jih tudi ne bo, le za nekatere bo le še evtanazija. Najbrž so pripravljalci zakona tudi to imeli v mislih.
Veterinarji pač niso stroka, ki bi jo janšisti hujskali naj stavkajo zaradi slabih plač in pogojev dela.
Že stroški za psa vam delajo probleme😮💨 Kaj bo šele, ko, če boste imeli otroka🙄 Če imaš nekoga rad ti naj ne bo "breme", ker to ni iskreno do njega🤔
Žival je zavestna odgovornost, ki pa jo aktivizem ne dopušča. Naivnega človeka lahko vodiš, žival pa bolj stežka.
Kaj pa evtanazija? Če bo za ljudi, je lahko tudi za živali, mar ne?
Za živali, ki jim veterinarji ne morejo več pomagati in bi se le še nepotrebno matrale tedne, mesece, evtanazija že davno obstaja!
Če ima kuža ustrezno terapijo, ne trpi. Trpi samo denarnica. Računanje za izdajo zdravila, pa je požrešnost!!!
Lopovi,klasika v tej branži.
Kmalu bo še v trgovini nadomestilo, ko boš kupil štruco kruha...
Najbolje bi bilo, da ga evtanazira, ker ta pes zagotovo trpi in nima nič od takšnega življenja, samo podaljšuje mu agonijo. A je to humano? Moje mnenje.
Kaj niste aktivisti proti zastrupljanju in evtanaziji tudi živali. ??
Endrekač, pa kdo te je sploh kaj vprašal??? Butl na sto kubikov!!! Kaj blejaš pod vsakim komentarjem, cepec!!!
Tako kot nas lupijo Banke nas ne lupi nihče. Se je kdo že javno izpostavil ali to ostaja neznanka. NLB do sedaj 274 miljonov čistega dobička. Odkod se javnost ne sprašuje..
Pravilno, kdo vam pa je vsilil psa? Nihče, sami ste se odločili zanj. Dovolj imam pasjeljubcev, ki samo jamrate, ne zanima pa vas to ,kar moti tiste ki nismo tako navdušeni nad njimi. Povsod pasji iztrebki, celonočno lajanje, na sprehod… ...prikaži več jih vodite brez povodcev, na podeželju ne moreš na sprehod, da te kakšen pes ne napade........
Če so povsod kritični komentarji Janševih aktivistov pa to očitno nikogar ne moti..
Ti herman3, ti stvor v človeški podobi, ne posplošuj stvari!! Se nekateri človeški pacienti večja grožnja in problem družbi, kot kateri koli pes!!!
Pes je tako kot otroci, zrcalna podoba lastnika!
Zato se sam bojim, da mi ne bi kak tak agresiven človek, kot si ti, mojemu nežnemu psu kaj naredil.
herman3, čista resnica, kar si napisal, samo eni kritik ne sprejmejo, to je žalostno.