Avto /avto/dosje-avto
9242 ogledov

Brez te opreme ne zapuščajte več prodajnih salonov

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 11:09 07.junij 2021.

    od avta hočem volan, gas, bremzo, dober sedež. ostalo šaro pa zmečte ven.. takole bom rekel. tv ima življensko dobo med 30k in 50k ur. zakaj, ker tolk zdržijo max ledice za osvetlitev ozadja. in včasih je katodni tv delal ...prikaži več desetletja, dons pride na odpad 5 let star tv, ker nima slike. torej, če to prevedem na zaslon v avtu, kaj bo čez pet let ? namest da bi šli na morje boste naročal displey za vašo kripo. in podobno lahko rečem tud za led v žarometih.

    • Boris 13:05 07.junij 2021.

      A si ti zračunal tut koliko ur dela torej zaslon v avtu: 2-4 ure na dan, 700-1400 ur na leto, 30k ur je torej 15 let ? LEDica, ki je za avtomobil PRAV dimenzionirana in dizajnirana, ZLAHKA zdrži 100.000 ur. ...prikaži več Nategi (in kompromisi) pri audio-video potrošniški industriji tega ne dosežejo. Samo nekaj za v razmislek, torej.

    • rd2dmk2 20:37 07.junij 2021.

      hvala za vzpodbudne besede. samo .. v čem bi pa avto industrija bila drgač ad zabavne ? a je zabavna imela dizelgate ?

    • Boris 19:35 09.junij 2021.

      rd2dmk2: avto industrija zagotavlja varnost in zanesljivost avtomobilov, torej tudi sestavnih delov. Vsak proizvajalec ima svoje standarde, automotive standarde. Te morajo izpolnjevati tudi vsi pod-dobavitelji, torej za LEDice Osram, Nichia, Philips, ....

    • Boris 19:35 09.junij 2021.

      Če izdelovalci avtoluči teh standardov pri implementaciji LEDic v luči ne spoštujejo, jim LED dobavitelji ne dajo garancije. In brez garancije tudi oni ne morejo prodajat luči. Če gre pri tem zdravje koga (ali celo življenje), morajo biti vsi kriti. ...prikaži več Zabavna industrija tako visokih standardov nima, tam so standardi zanesljivosti nižji in s tem tudi življenske dobe.

    • rd2dmk2 22:49 09.junij 2021.

      tvoje besede so zelo lepe, a pa se udejanjajo v resnici ? hm in kakšno vlogo pri varnosti pa ima en LED v smerniku ali žarometu ali pa v zaslonu, ki krmili klimo, in ostale funkcije avta. meni se gre, ...prikaži več da bo avto v garaži mehanika in moja denarnica prazna. avto bo pa še bolj varen, ker bo STAL NA MIRU.

    • Boris 08:04 10.junij 2021.

      rd2dmk: avto je res mehanika, okoli njega pa mora biti signalizacija, ker na cesti nisi sam. Smernik mora delat, drugače lahko nekdo spregleda tvoje zavijanje in BUM. Vsak kos na avtu gre čez predpisana laboratorijska testiranja. Seveda pride do naključnih ...prikaži večh napak 1:100.000 ali več, so pa tudi občasni cenovni pritiski, zaradi česar pa se lahko sklepajo preračunani kompromisi, ki lahko na šibkih kosih pomenijo skrajšanje življenske dobe. Ampak na splošno pa stojim za tem, kar sem rekel.

    • rd2dmk2 09:26 10.junij 2021.

      jest bi tudi rad videl da imaš ti prav. samo ker že skoraj 35 let se sprečujem z standardi v elektrotehniki, mi ni čist neznano , pa naj bo MIL-STD pa ISO pa MTBF. in da se vrnem na začetek. ...prikaži več. jest želim avto uporabljat, ne pa da bo pri mehaniku. in navadna žarnica se zamenja tud s pomočjo blondinke, led žaromet pa z tremi doktorji znanosti, ki pa ne smejo bit blond. kdo bo pa to imel stalno na zalogi . to ne stane 5 centov. in dobavni rok rezevnega dela za 5 let star avto pa bo ?.

    • rd2dmk2 09:36 10.junij 2021.

      in če smem nadaljevat. vsak sklop je vezan na računalnik v avtu, kdo bo zamenjave izvajal. servisna oprema tud ni zastonj. jest vidim tudi težavo v odpadkih. na avtih naj bi bilo precej vodotesno, kako servisirat izdelek, ki je zalit ...prikaži večt v araldit, kako če nima vijakov ampak je zavarjen. kolk veselja je z napajlaniki za el. industrijo, ki so izdelani po takem principu.trajna mobilnost ni el avto, zame je, da je izdelek trajnosten, to je da je uporaben do sodnega dne., ne do konc garancije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.