Slovenija
11 ogledov

Brglez poslancem ne bi nižal plač

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wingspan15 13:47 06.avgust 2014.

    Seveda jih ne bo, pa še socialno kapico naj uvedejo, tako, da bodo tudi čim manj davka plačevali, saj ga bomo plačevali mi, da bodo oni dalje lahko naprej lepo živeli. Se sprašujem Slovenci do kje še.

  • Izudin 13:34 06.avgust 2014.

    Plače bi si lahko zmanjšali že tudi predhodniki, pa si jih niso. Če bi si jih sedaj, ko imamo skoraj da "nov parlament", bi mogoče izgledalo kot da želijo s tem samo ugajat ljudem. Bolj pomembno je, kako bodo vladali, ...prikaži več se borili proti lobijem in korupcijo.

  • Vojko Renko 13:42 06.avgust 2014.

    Brglez ne vidi potrebe po tem, da bi si poslanci še zniževali plače. Dobra fora. Dohodek mora biti preprosto dovolj visok, da omogoča avtonomnost in da ne obstaja sistemsko tveganje korupcije," pravi Brglez. Spet dobra fora.Varčuje naj samo ...prikaži več raja. Ni dobra fora

  • puksicd 14:34 06.avgust 2014.

    Vsem drugim se plače redno nižajo, upokojencem so življenjsko prigaran denar praktično razpolovili, ta gnoj pa si ne bi nižal plač? SVIJE!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:24 06.avgust 2014.

    Tak se govori kak je treba vse manjšat malim ljudem, seb si pa ne bojo manjšal češ da to skoraj nima vpliva na proračun. Ko gre za sebe razmišljajo drugač zato ker jih je manj. To se mi ne zdi ...prikaži več prov. Sebe tud ta novi poslanci več kot očitno vidijo kot nekaj več. Češ mi si zaslužimo to plačo ker smo garal da smo bili izvoljen. Ja pa kaj še. Neumnost.

  • mijaliza 15:27 06.avgust 2014.

    vse poslance na minimalca pa naj se živijo, potem bodo mogoče začeli delat kaj pametnega, kot pa se kregat pri koritu. Ne pa da poleg plače dobi, še sejnine itd...na koncu pa tako plača da ne veš ali bi se ...prikaži več ti jokal ko garaš na šihtu ali od tega kako eni fajn živijo pa nič ne delajo. Naj imajo točno takšno plačo, kot večina ljudi v tej državi, pa bomo velik prihranil, pa za delo v parlamentu ne rabijo službenih telefonov, pa ne vem kakšnih modernih računalnikov za MC Office podpirat. Lahko samo rečem v naši firmi nimamo takšnih računalnikov pa modeliramo in poganjamo simulacije izdelave orodja preden gre na stroj....tako da če mi nimamo vi zagotovo tega ne potrebujete

  • 1111 14:30 06.avgust 2014.

    Bravo Brglez...dej zvišaj plače, pa naredi takoj skupino nepovezanih poslancev, pa nove telefone in tablice jim kupi, pa tko naredi, da jim ne bo treba niti v LJ prihajat...BANDA SMRDLJIVA, ŠE PRIČELI NISTE, ŽE RAZMIŠLJATE KAKO SI BOTE RITI Z ...prikaži več NAŠIM DENARJEM FILALI!

  • miro 13:22 06.avgust 2014.

    zakaj pa nebi poslanci naredili osebno nekaj za državo tudi v osebnem smislu in si res znižali plače????????? Marsikdo oz večina veliko bol gara kakor pa poslanci a za res veliko MANJŠO plačo kakor oni .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.