Še vedno ena lepših Slovenk. Ne bo dolgo samska razen, če je to njena želja :)
ženska nikoli ne zapusti zveze brez rezerve, ki je bila prisotna že pred razhodom, a je partner "ni videl" oz. ni vedel zanjo.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Ma koga briga...nobenga!
Enim tudi rak kot izgovor prav pride..
Butl!!!!!!!!!!!!
ti imaš raka od kdar si se rodil.......če imaš sploh kaj v glavi !! pizda ena to naleti na enderja
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Še vedno ena lepših Slovenk. Ne bo dolgo samska razen, če je to njena želja :)
ženska nikoli ne zapusti zveze brez rezerve, ki je bila prisotna že pred razhodom, a je partner "ni videl" oz. ni vedel zanjo.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Ma koga briga...nobenga!
Enim tudi rak kot izgovor prav pride..
Butl!!!!!!!!!!!!
ti imaš raka od kdar si se rodil.......če imaš sploh kaj v glavi !! pizda ena to naleti na enderja