Ne bo presenečenje, če se bo naknadno izvedelo, da je imel grški državljan brez stalnega bivališča pred grškim še katero drugo državljanstvo.
prokleti migranti
Pro*leti volilci, ki že dolgo postavljajo na oblast gnide od ljudi namesto poštenjakov, ki bi hitro naredili red.
Taka golazen si zasluži edino metek v čelo na licu mesta...
Bo Mahnič naredil red če mu ne bo zmanjkalo belega
Ti se kar norčuj, ko se bo kdo spravil na tebe, boš vesel vsake pomoči.
Živel Mahnič Ja budem aftobusni šofer ki vozio migrantuse nazaj
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Iščeš dekle za eno nоč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ne bo presenečenje, če se bo naknadno izvedelo, da je imel grški državljan brez stalnega bivališča pred grškim še katero drugo državljanstvo.
prokleti migranti
Pro*leti volilci, ki že dolgo postavljajo na oblast gnide od ljudi namesto poštenjakov, ki bi hitro naredili red.
Taka golazen si zasluži edino metek v čelo na licu mesta...
Bo Mahnič naredil red če mu ne bo zmanjkalo belega
Ti se kar norčuj, ko se bo kdo spravil na tebe, boš vesel vsake pomoči.
Živel Mahnič Ja budem aftobusni šofer ki vozio migrantuse nazaj
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Iščeš dekle za eno nоč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun