Šport
611 ogledov

Bum! Tako je velemojster Kopitar utišal glasno kanadsko dvorano!

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar pantani
    pantani 09:38 18.april 2023.

    Bravo Anže,gol+podaja za zmago!!!

  • PasjaProcesija 12:35 18.april 2023.

    Domači so se zadovoljili z večinskimi centerskimi dvoboji McDavid-Danault in Draisaitl-Kopitar, čeprav bi jim bolj odgovarjalo McDavid-Kopitar in Draisaitl-Danault. Kopitar v obrambi ni blestel, je pa z obrestmi nadoknadil v napadu. Edmonton je za zadetke bolj garal, LA pa je ...prikaži več pri nasprotnem vratarju očitno zavohal šibko točko pri visokih strelih z nepričakovanim "timingom" - streli brez predhodne zaustavitve ploščka in streli, ko bi igralec načeloma že moral podati.

    • PasjaProcesija 12:44 18.april 2023.

      Pričakovano sta bili moštvi uspešni z igralcem več (EDM 1/3, LA 2/6). Na račun boljše discipline lahko zmago pripišemo tudi trenerskemu štabu. Rezerve za naprej? McDavid je tempirana bomba. Ostal je brez točke, je pa zaslužen za zadetek z dvema ...prikaži več igralcema več, ko je LA v 30 sekundah nad njim storil 2 prekrška. Njegove hitrosti in sočasnega nadzora nad pakom ni moč popolnoma ukrotiti. LA-jeva rezerva sta poškodovana Fiala in Vilardi, kot igralec s točno določeno vlogo tudi MacEwen.

    • PasjaProcesija 12:54 18.april 2023.

      Za Kralje je v vratih Korpisalo opravil zelo dobro delo, obramba pa bi lahko "počistila" še kakšen odbitek več. Statistično prednost v vratih je LA vnovčil, kar na podlagi majhnega števila odigranih tekem Finca za Kralje ni bilo samoumnevno. Pričakovati ...prikaži več je, da bodo Naftarji strnili svojo obrambo in olajšali delo vratarju Skinnerju. Ključ do zmage ostaja disciplina, ki je Kralje (s poljubom Fortune) že nagradila v zadnji minuti rednega dela te tekme. LA ima na zalogi še več akcij za igro 5-na-4.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.