Slovenija
6575 ogledov

Občina ostro nad ministrico: "Ne bomo podlegli političnim pritiskom"

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • McBobo 16:13 21.oktober 2025.

A nagrada za kulturnike, ki jim je zaplajanje s psi in njih dojenje ter rezanje slovenske zastave višek umetniškega performansa? Samo zgubte se.

• resist 00:28 22.oktober 2025.

pasja dojilja je višek leve slovenske kulture

• ToSmJest 15:29 21.oktober 2025.

Ta vlada bi itak venomer s tujim k*** po koprivah.

• atamama 15:30 21.oktober 2025.

In to vse vlade, pa tudi vsi politiki

• McBobo 16:14 21.oktober 2025.

Ne mešaj desnih v leve rabote.

• maček 16:58 21.oktober 2025.

Tole ženšče je izdajalka slovenije in slovencev. V bistvo cela vladna garnitura. Nacionalna varnost Slovenije bi morala biti na 1 mestu, brez razmišljanja. Oni pa potpirajo albanščino, sedaj bodo še ciganščino, bosanščino, srbščino, tako da slovenski narod propada z vsakim ...prikaži več dnevom te vlade. 1000%.

• Plavi-mil 17:08 21.oktober 2025.

Čestitke za pokončno držo, dovolj je te levičarske piz-da-rije.

• Grunf 15:36 21.oktober 2025.

Kot sem že zapisal, je bil govor Kumerdejeve ogabno politikantski in navadno politično obračunavanje, kljub temu pa tega kulturnega boja s čebinsko Asto občina Vrhnika ne more dobiti. Ustanovitelj nagrade namreč ni občina in očitno bomo v prihodnosti iz ene ...prikaži več dobili dve prireditvi, eno na občinski in drugo na državni ravni. Če bi Cankar videl v prihodnost, ne bi napisal niti ene črtice, kaj šele romana.

• Grunf 18:06 21.oktober 2025.

No, je že v Cankarjevemu domu v Ljubljani tam, kjer jo je čebinska Asta tudi hotela. Škoda, da so na vrhniški občini nasedli na provokacijo. Kot rečeno, Asta obvlada kulturni boj, sicer ne bi bila tam, kjer je.

• aaa6e66185333537bb92bb691555a6317df12bc7 16:43 21.oktober 2025.

To k sam vids ti gre na kozlanje

• atamama 15:37 21.oktober 2025.

In vprašam se, kaj sem zagrešil, da mi ''kulturnik'' pove, da sem ''neumen'', da ne vem kaj je kultura, da se ne znam ''približati ubogemu kulturniku'' pa še kakšna cvetka, ki jo je gospa ''nagrajenka'' povedala. Res škoda da ni ...prikaži več še kakšno politično parolo, novejšega časa, pa da je plačevanje davkov in prispevkov za ''kulturnike'' sramota. Da jih ''zafrustrira'', ne morejo ustvarjati, ker je premalo denarja za ''hlapne in omamne'' substance, kot sem jo razumel. In sedaj še serjejo brez Palome?

• Burja 14:50 21.oktober 2025.

Ta rožica definitivno ni sposobna izvajati pritiska.

• Luksi 19:22 21.oktober 2025.

Bravo Občina, se pa bohim, da se jim bo slabo končalo, glede na vse obračune lwvakov z nasprotniki.

• resist 21:44 21.oktober 2025.

Sem šel včeraj v Cankarjev dom sem poznonil, - ko so prišli odpret --sem vpašal če je Ivan doma-- So ga koj šli iskati ,--- čez kakšne pol ure so se vrnili in povedali da ga ne najdejo

• popokatopetl 15:44 21.oktober 2025.

Vrhniški občinarji bi se lahko prepoznali v kakšnem Cankarjevem delu, če bi kakšno kdaj prebrali ;)

• Grunf 17:22 21.oktober 2025.

Popok.... , vrhniškim občinarjem se lahko zameri zgolj to, da so nasedli provokaciji čebinske Aste, s katero je bil primitiven pamflet Kumerdejeve usklajeno pripravljen. Kulturni boj Čebinska Asta obvlada dosti bolj kot občinarji na Vrhniki in zdaj ima spet gorivo ...prikaži več najmanj do volitev pa še dlje.

• resist 21:44 21.oktober 2025.

jebeš cankarja čuvaj zdravje

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.