Naj bo stara al pa mlada vsaka ma ga noter rada...
Mlajši moški jo obožujejo ker je nežna,nič z zobki
Mladi se ucijo, stari pa mucijo…valda no zbrala mlajsega ce ma moznost! Ni tko neumna kot janezkova urska da jemlje stare!
hja no...a nimajo tudi moški stari njenih let rajši mlajše ženske?...če pa starejša pogleda za mlajšimi je takoj ogenj v strehi...
Umetni deli telesa, psiha načeta in išče potrditev....
Ogabno je, kaj dela sama s sabo zgolj in samo za medijsko prepoznavnost..Ko bo še malo ostarela bo pa na antidepresivih..
Njen problem,kaj me briga,zaradi mene,lahko tud z magarcem.
Ne vem, jaz sem 35 pa je ne bi dirnuo s štapom. Raje imam 18 -20 letnice, mlade in postavne ne pa ta stara kljusa
Videz je tisti ki odkriva vse, ti jezikov zagovor ne pomaga
Vse ženske, ki so lepotno popravljene, bi morale s seboj nositi še sliko v originalu.
Iščeš dekle zа eno noč💋? Dobrodošli - https://sex21.fun
Ponudba je odvisna od povpraševanja
Ko sem to pročitao sam prišel k pameti in ne bom volio goluba,, Bom pa volio janeza dernovsek
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Naj bo stara al pa mlada vsaka ma ga noter rada...
Mlajši moški jo obožujejo ker je nežna,nič z zobki
Mladi se ucijo, stari pa mucijo…valda no zbrala mlajsega ce ma moznost! Ni tko neumna kot janezkova urska da jemlje stare!
hja no...a nimajo tudi moški stari njenih let rajši mlajše ženske?...če pa starejša pogleda za mlajšimi je takoj ogenj v strehi...
Umetni deli telesa, psiha načeta in išče potrditev....
Ogabno je, kaj dela sama s sabo zgolj in samo za medijsko prepoznavnost..Ko bo še malo ostarela bo pa na antidepresivih..
Njen problem,kaj me briga,zaradi mene,lahko tud z magarcem.
Ne vem, jaz sem 35 pa je ne bi dirnuo s štapom. Raje imam 18 -20 letnice, mlade in postavne ne pa ta stara kljusa
Videz je tisti ki odkriva vse, ti jezikov zagovor ne pomaga
Vse ženske, ki so lepotno popravljene, bi morale s seboj nositi še sliko v originalu.
Iščeš dekle zа eno noč💋? Dobrodošli - https://sex21.fun
Ponudba je odvisna od povpraševanja
Ko sem to pročitao sam prišel k pameti in ne bom volio goluba,, Bom pa volio janeza dernovsek