Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
30 ogledov

Čas je za rdeči alarm

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • varan 16:30 08.januar 2013.

    Ne vem kje ste bili dosedaj; alarmi so že zdavnaj aktivirani, le da so dušilci zvoka RKC, janševisti in pahorjanci premočni.

  • franke 09:05 08.januar 2013.

    JA ZA NEKATERE JE RES SLOVENIJA ŠVICA. UPAM DA SE BODO LJUDJE KMALU SPAMETOVALI IN VRGLI Z OBLASTI TO KOALICIJO. NOBENA STRANKA NIMA MANDATA DA IZ SLOVENCEV DELA REVEŽE. BANDA

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 22:04 07.januar 2013.

    Leta 1991 smo glasovali za kapitalizem. Kaj vam zdaj ni všeč?

  • markus 22:36 07.januar 2013.

    Mislim, da takrat noben ni v resnici vedel, kaj nas čaka. Menim pa, da je bila osamosvojitev del plana takratne politične elite, da izcuza Slovenijo, kolikor je takrat imela in da na tak način posamezniki, ki se nam še danes ...prikaži več kažejo na tv sprejemnikih, obogatijo. Oni so nameravali ustvariti malo Švico le zase in za svoje najbližje ter so dejansko ustvarili! Zase in za svoje priviligirance, raja pa naj umira po obrokih, kajne g. Janša, g. Jankovič, Kučan, Bavčar ter vsi bančni in ostali tajkuni?

  • tralala 10:01 08.januar 2013.

    Nismo pa glasovali za:- to, da se narod sistemstsko deli in med seboj krega, v namen vladanja,- da se nam brutalno ponarejena zgodovina domačih izdajalcev in kvizlingov, s katerimi v drugih državah ni težav,- da nam vlada ...prikaži več trgovec z orožjem in osumljenec korupcije na najvišjem nivoju (Slovenija in Pakistan),- da srednji razred izginja, revni so še bolj revni, bogati so še bolj svinjsko bogati,- da se nam z*ebe edina dobra stvar, ki smo jo iz socializma dobili, t.j. zdravstvo in šolstvo,- da imamo POLN parlament KRIMINALCEV, ki se delajo norca iz naroda,- da imamo RKC sekto, ki uspešno ropa proračun - na stroške malega človeka,- da se je ustvarila kasta nedotakljivih (VSI - LEVI in DESNI), ki jih lahko prežene samo ulica. Vendar nas zgodovina uči, da se izstavljanje računov na ulici vladajočim NIKOLI ne izide.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.