Pod streho /pod-streho/gradimo-obnavljamo
6941 ogledov

"Če bi računali takrat, ko plačujejo obrtnike, bi arhitekta plačati trikrat več."

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vzev 11:28 17.junij 2023.

    Gradnjo so tako zakomplicirali, kot da je to polet na luno. Brez arhitekta, nadzornika, si zgradim hišo v kateri bom čisto lepo živel. Pa bo hiša stala 100 let. Dela se neka znanstvena fantastika. Hiše so znali graditi že mnogo ...prikaži več let preden, se je tako zakomplicirala zakonodaja.

    • vzev 11:30 17.junij 2023.

      To, da pa potrebujem totalno zrakotesno hišo je totalna neumnost. Saj zato živim na vasi, da imam vedno odprta okna. Da si v naravi... Cel dan imam odprta vrata na teraso in hodim notri in ven. Sedaj bi pa gradil ...prikaži več zrakotesno hišo. Zato sem pa rajši šel v obnovo hiše, ker res ne rabim teh neumnih stvari.

  • vzev 11:33 17.junij 2023.

    Zakonodajo bi morali spremeniti. Naredijo naj tipske načrte hiš, ki si jih lahko zgradiš, brez arhitekta, nadzornika, gradbenih tabel... V glavnem brez neumnosti, ki dražijo gradnjo. Če gradiš hišo za sebe je tvoja odgovornost kakšno hišo boš zgradil. Nikogar ne ...prikaži več ogrožaš, razen sebe. Drugače pa, koliko črnih gradenj se je že podrlo samo od sebe? Pa pri gradnji ni bilo poleg nobenega nadzornika.

  • rd2dmk2 08:37 17.junij 2023.

    greš na net, uporabiš umetno inteligenco in evo ti načrt..a mislite da je pri arhitektih kaj drugače kot pri načrtovanju novega procesorja. CAD;CAM;CAE kupiš orodaj ( dostikrat ukradeš programsko opremo ) in evo biznis laufa.. pred mnogo mnogo leti je ...prikaži veče podjetje, ki je naredilo prvi dokaj kakovosten CAD program plačevalo po sloveniji 1000 eurov za vsakega prijavljenega lastnika nelegalno inštaliranega njihovega izdelka.. to jenekako tako kot da bi pek ukradel štrom za peč , kruh pa mastno računal

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.