Haha ta pa je razgledan in pametn 😂😂 nebo razocaru volilcev ampak no lepo tiho zdel v opoziciji 😂😂🤣🤣 a to ni razocaranje volilcev?? No ja pozablja eno kljucno zadevo…ce pride do predcasnih volitev je on prvi ki nebo presegu praga….
Sem že obvestil znance v Srbiji, da je njih rojak k šiptarskem doktorju nastavil rit s svojim delovanjem... Ga že čakajo vprašanja ko pride malo naokoli.... denarjesvetavladarpressss
Ne razumem Slovencev, da gredo volit Srbsko stranko.
ali pa šiptarsko,res je,drgač pa ubogi ste ljudje s takim razmišljanjem,tvoj ata je bosanc,sam tega ne veš pa misliš da si slovenec,daj no mir butl.
Butl na kvadrat.
A misliš, da med volilci ni dovolj Srbov in Srbofilov????
Kako lahko takšna budala pride v parlament.
Kdo pa ni budala v parlamentu kekec?!
Tako, da ga budale volijo...
Če česa ne more zmanjkati, je to budal ;-)
"V teh kopalkicah bi Stevanović dobil še več glasov!"... Verjamem, da pri avtorici in njej podobnih, ki so zasvojene s k... na ić!
Škoda, da v glavi ni nič. Govori, da ne bo šel v koalicijo z Golobom - seveda bo šel. Drugače je odpisan.
vsi so odpisani...
Ampak on je pa res najbolj seksi od vseh, ki so prišli v parlament, ostali so samo za stran pogledat...
koala9 - tebi ni pomoči, Pravi dec smrdi po švicu, cigaretih in alkoholu.
Haha ta pa je razgledan in pametn 😂😂 nebo razocaru volilcev ampak no lepo tiho zdel v opoziciji 😂😂🤣🤣 a to ni razocaranje volilcev?? No ja pozablja eno kljucno zadevo…ce pride do predcasnih volitev je on prvi ki nebo presegu praga….
Ne se upirat,čez 100 let bomo samo še državljani slovenije,slovenci bodo samo še v muzeju
Kot Retoromani v Švici ;-)
Ne bo treba čakat 100 let, veliko prej bo to žal.
Mogoče bi dobil kaki glas več, če bi izpljunil žgance, ki jih melje v ustih, pa če bi se naučil sklanjati v slovenščini...
Tipično za čefursko sodrgo.
Če bi še tiča pokazal,nebi pršel v parlament.
Golob drž s srbi.
V mednožju je revščina, ki je ženske nimajo prav rade!!!!!
Ma treba ga je izgnati iz Slovenije,pokvarjenega policija.
Sem že obvestil znance v Srbiji, da je njih rojak k šiptarskem doktorju nastavil rit s svojim delovanjem... Ga že čakajo vprašanja ko pride malo naokoli.... denarjesvetavladarpressss
Imam na sumu, da so jo JJ zagodle stare babe (65+), ki so volile ”ta lepšega”. Moja se strinja z manoj in bo tudi malce povohala naokrog.
Kdo pa je ta lepši? Vsi do zadnjega so enako antipatični.
A.H.F je čefurska kurba...
Kakšen dokaz za to trditev?
Soljatar malo varčuj s primitivnimi izjavami. Vemo, da nisi kaj prida bister ampak, vseeno. ..
Velikost je pomembna! Ta stvar resnično poveča vašo napravo, rezultat je viden v enem tednu:---=>> https://mub.me/grov