Zdravje
937 ogledov

"Če bo omikron bolj nalezljiv in manj patogen, bo to celo ugodno"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 15:14 05.december 2021.

    torej cepljenje proti tetanusu drži deset let in več, proti ošpicam kot sem slišal celo življenje, proti c-19 pa par mesecev.. dobro včasih ste govorili da če se cepimo proti gripi in vseeno zbolimo da je bilo cepivo za napačno ...prikaži več varinta dano v uporabo za tisto sezono. ampak kaj pa tukaj se dogaja da telo, rabi na vsakih 5 mesecev poživitev. in to kot v članku se omenja , 18 letniki.. tole mora bit ne cepivo ampak ena argo župca, ampak iz menze, že močno razredčena, ker je zmanjkalo praška.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 15:19 05.december 2021.

      Prisilili so ljudi, da so možnost naravne delujoče zaščite zamenjali z umetno nedelujočo, to je to in nič drugega...

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 14:09 05.december 2021.

    "Po drugi strani pa Ihan spominja, da prebolela okužba ne pušča velike koncentracije protiteles, ki bi ščitila pred ponovno okužbo in prenašanjem bolezni."......Lahko sicer rečem, da gospod laže kot pes ..teče, vendar me boste spet povpraševali po diplomi....Zato le dejstva.......V ...prikaži več bolnišnici je 32,3% cepljenih in prebolelih 0,6%..Imate na sledilniku..

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:39 05.december 2021.

    pa pizdarija stroka a lahko že nehate! Itak nimate pojma zato bi bilo za vse skupaj bolje, da se ne oglašate več. Ob boku tej vladi ste tudi vi izgubili kredibilnost. Folk vas ne šlivi. Tisti, ki smo se cepili ...prikaži več smo se, bolnih toliko, da bi verjetno pa tudi že prekuženost tudi lahko kaj pomenila. Tako radi poveste, da je prekuženost dobra zadeva, kako je potem s tem? Ma nisem vas nikoli prav štekala, zdaj vas pa še manj, packi pokverjeni. Dajte nam že mir!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.