Zdravje /zdravje/aktualno
18712 ogledov

"Če bo ta zakon sprejet, bo Slovenija postala unikum v svetu"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pipec 15:50 20.oktober 2025.

Sicer se v to ne razumem, bi pa morda čisto nestrokovno ocenil, da smo bolj ali manj v Sloveniji vsi v nekem psihološko pacientnem stadiju, tako, da na nek način vsi rabimo nekega popravljalca motenj, pa tako za to pač ...prikaži večač vsak, ki je pri roki prav pride, če le zna finančno ovrednotiti popravilo naše motnje, ja paše, zdi se mi dobra konštatacija v tekstu, da 'zakon v sedanji obliki pacienta ne varuje', kar se mi zdi zelo prav, ker bi pač zakon moral varovati okolje od pacienta.

• 4krogci 17:27 20.oktober 2025.

Strokovnjakinje 😂😂🤣🤣🤣

• karantanc56 17:30 20.oktober 2025.

Še najbolj potrebujejo psihiče na ministrstvu.

• Kmodri_ 18:23 20.oktober 2025.

In sama stroka!

Leon 06:56 21.oktober 2025.

Slovenska Psihologija je potrebna zdravljenja. Zavračajo vse kar ni po njihovem,zato smo dežela kjer vladajo psihopati ,sociopati in narcisodni shizofreniki .

• Facja 19:22 20.oktober 2025.

Kva teh pet lesb na sliki dela? Delat naj se spravijo, pa mladi tudi, pa cigoti tudi, noben ne bo rabil psihoterapije. Včasih sta delo in batine (po potrebi) naredila čudeže.

• bobubob 19:35 20.oktober 2025.

Točno tako, zelo pogosto človeka nenavadno hitro ozdravi resnična skrb za preživetje in nepodružbljena odgovornost za lastno ravnanje. Delo osvobaja !

• usagichan 15:25 20.oktober 2025.

Meni se predlog psihoterapije ne zdi niti malo sporen.

• bobubob 19:32 20.oktober 2025.

Klinično....vse kar je klinično je OK, smo videli med kovidom, koliko je vredno to klinično sprenevedanje. Bruh ! In po vsem tem si upajo še javno zahtevati ohranitev lika in dela tega skorumpiranega kliničnega ceha? Namesto da bi sami naredili ...prikaži veči red v svojih vrstah...

• Grunf 19:08 20.oktober 2025.

Se povsem strinjam z mnenjem le, da mi manjka še kakšen strokovnjak. Ker se to sicer bere kot, da imajo strokovnjaki nasprotno mnenje. Sicer naj bo vsem jasno, da gre le za biznis, tako tistih, ki bodo usposabljali, kot tistih, ...prikaži več ki bodo izvajali. Na koncu pa bo račun izstavljen davkoplačevalcem tako, kot ga prav zdaj poskušajo izstaviti zasebne univerze z Jambrekovo na čelu. Po izplačilu dividend vsi v javni sektor na ziher.

• maček 19:45 20.oktober 2025.

Klinični psihologi so poden od podna. Sem bil pri eni, ko sem potreboval pomoč, baba me je začela spraševat, če rad mučim mačke, prišel pa sm zaradi anksioze. V bistvo sem ji jaz pomagal, ker je delovala malo noro, prematavala ...prikaži več papirje....... Katastrofa. Psihijatri ti namenijo 15 minut v vrh glave, tablete, pa nasvidenje. Pa vsi se imajo za nekaj več. Čast izjemam.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.