meni zgleda kot čefurski upokojenec, ki mu je Golob nabil stroške do jaja... razočarani volilec ki NOČE PLESAT
Ja to je uni z masko ....spominja me na unga politika ....
MENE NA TITOTA-- krvavi klavec je mel ves čas masko gor
Vprašanje. Bolj je podoben Dolancu.
Tud ja. Tej cigani so vsi isti
kar naj ga iscejo saj so plačeni
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Zadnja fotografija - karirasta srajca in kariraste kratke hlače. Bi ga mama lahko naučila, da to ne paše skup.
Zgoraj je moram reči pdoben mami , spodaj pa očetu . In kdo je to pa pojma nimam.
Nikjer na svetu se ne da obtožit nekoga ,če ima masko na obrazu???? džabe tega iščete,četudi ga najdete ,mu ne boste ničesar dokazali.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
meni zgleda kot čefurski upokojenec, ki mu je Golob nabil stroške do jaja... razočarani volilec ki NOČE PLESAT
Ja to je uni z masko ....spominja me na unga politika ....
MENE NA TITOTA-- krvavi klavec je mel ves čas masko gor
Vprašanje. Bolj je podoben Dolancu.
Tud ja. Tej cigani so vsi isti
kar naj ga iscejo saj so plačeni
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Zadnja fotografija - karirasta srajca in kariraste kratke hlače. Bi ga mama lahko naučila, da to ne paše skup.
Zgoraj je moram reči pdoben mami , spodaj pa očetu . In kdo je to pa pojma nimam.
Nikjer na svetu se ne da obtožit nekoga ,če ima masko na obrazu???? džabe tega iščete,četudi ga najdete ,mu ne boste ničesar dokazali.